Tip til den perfekte Valentines Day date makeup

 

Skærmbillede 2014-02-13 kl. 17.44.21

Hvad søren tager man på af makeup, når man skal på date? Det er selvsagt stor forskel på en første date og en date med din kæreste eller mand i længere tid. Jeg hælder helt sikkert til at køre et mere afdæmpet look på en første date, da din date gerne skulle se dig og ikke din grønne øjenskygge eller hårde eyeliner.

Det vigtigste, er at makeuppen er tilpasset dig og at din udstråling og skønhed skinner igennem.

Mine tip;

*
Pas på med at ikke bruge for meget foundation eller pudder (læs tip til at finde den rigtige nuance her) Det får dig til at se ældre ud og huden kan hurtigt se tør og livløs ud.
Carine Roitfeld fortalte mig en gang over et telefoninterview (jep, jeg har talt i telefonen med hende!!) at det værste hun vidste var for meget foundation. Folk gad ikke kindkysse en med for meget makeup på. Ok Carine, vi lytter videre. Hendes foretrukne foundation var MAC’s Face&Body Foundation.

*
Øjenmakeuppen er vigtig – det er øjnene du skal flirte med. Det er ikke her du skal ud i de store eksperimenter eller bruge for mørke farver, men samtidig bør du markere øjnene en smule. Buk vipperne med en vippecurler først, så syntes vipperne længere og åbner øjet. Kom derefter en brun øjenskygge på øjenlåget og ton farven godt ud og op i globelinjen. Jeg elsker looket til Cameron Diaz her, hvor en sort kohl danner rammen rundt om øjnene. Det er en smagssag og afhænger selvfølgelig af hvor meget makeup du ellers bruger. Det er også tilladt med lidt mere makeup, hvor det er aften. Afslut med to lag mascara og form vipperne ud fra tanken om en vifte, der spreder sig.

*
Blush er nærmest et must på date. En fin sart sødme i kinderne giver et sødt, sundt og friskt udtryk. Jeg vælger i 90% af gangene jeg selv lægger makeup en cremeblush, da den også giver lidt ekstra glød.

*
Nogle har det lidt svært med en farve på læberne og syntes det er lidt “for meget” på en date. Måske skal du lade den markerede matte røde læbestift blive hjemme (med mindre det er dit look) til fordel for en farvet læbepomade eller en fugtet læbestift, som du kan duppe på læberne. Effekten “bitten lip” er super sexet og opnås ved at duppe en rosa, kirsebærfarvet læbestift ind i læberne med fingrene. Det behøves ikke være perfekt og du kan sagtens spise og drikke uden at du ødelægger looket på læberne.

Leave a Reply