Træn maven hver dag

God morgen. Jeg startet dagen med en tur i træningscentret. Syntes jeg har spist lidt for dårligt den sidste uge, men en ekstra god indsats med træningen vejer lidt op med den dårlige samvittighed. De store muskelgrupper bør have omkring 36 timers pause, i mellem hver træningssession…Dvs det optimale vil være at træne hver anden dag, hvis man virkelig er hardcore.  Mavemusklerne derimod, kan du sagtens træne hver dag. Jepper! Du kan fx tage 5-10 minutter inden du går i bad om morgenen? Du skal blot variere øvelserne, så du ikke træner de samme hele tiden. Jeg ville ønske jeg kunne vise jer et par, men jeg må indrømme, at tiden har været lidt knap. Har 3 dage på job denne ugen (men en hel del overarbejde, kan jeg godt regne ud) før jeg tager til Paris, med min kæreste denne omgang. Han har fødselsdag, og for første gang, er jeg helt blank i forhold til gave. Any suggestions?…

Leave a Reply