Træn med Anne Bech og mig, del 1

I de næste par dage, vil jeg lægge videos ud af de øvelser personlig træner Anne Bech viste mig i sidste uge, som sammen med den rette kost, skal give mig en hurtigt opstrammer og masser af energi inden mit bryllup 4.august. Jubii!!

Der er i alt 6 øvelser, som bliver sat sammen 3 og 3, sammen med cardiotræning på løbebåndet, som får pulsen op og sørger for at jeg forbrænder mere – også når jeg er færdig med at træn.

Jeg starter med 5 minutters hurtig gange på løbebåndet inden jeg løber 1 minut på 11km/t, efterfulgt af 1 minut hvor jeg gradvis øger hastigheden til det næste minut er overstået. (Jeg når måske op på 13/14km/t)

Efter hver tur på løbebåndet tager jeg 15 push ups, før jeg går i gang med de her 3 øvelser.

Skulderpres from Sara Rostrup on Vimeo.

Ryg og baller from Sara Rostrup on Vimeo.

Walk through – mave og helkropsøvelse from Sara Rostrup on Vimeo.

 

Derefter sætter jeg løbebåndet på 10 graders hældning, 6,5 km/t. Jeg  går derefter i 10 sekunder og lunter i 10 sekunder, i tilsammen 2 minutter.

Derefter går jeg igennem de 3 øvelser igen, og derefter tilbage til at løbe 1 minut i 11km/t, efterfulgt af 1 minut hvor jeg gradvis øger hastigheden til det næste minut er overstået.

Ingen pause – bare kør på!

Giver det mening?

I morgen får I mine 3 næste øvelser 🙂

 

Leave a Reply