Træn med mig og Anne Bech, del 2

 

 

Håber I syntes det er sjovt at jeg poster lidt videoer? Sig endelig til hvis I har spørgsmål til træningen.. vil også prøve at poste lidt billeder fra mig selv in action i træningscentret.. Hold da op, det er hårdt!! Syntes virkelig det rykker, når man vekselvis træner cardio og styrke, er helt baldret når jeg er færdig. Hele programmet, plus lidt ekstra styrke bagefter bruger jeg ca. 1 time på. Jeg kan bedst lidt at træne om morgenen, fra ca. 6.20 til 7.20, så er træningen overstået og jeg har resten af dagen til sjov, arbejde og afslapning.

Her er de 3 næste styrkeøvelser. I morgen poster jeg lidt mad- og sundhedstip. 🙂

English:

I am trying to shape up a bit, before my wedding August 4th. I’ve gotten this work out program, focusing on cardio and weight training from the exellence personal trainer Anne Bech, who shows her excersises here;

Knætræk i planke from Sara Rostrup on Vimeo.

 

 

Sideløft from Sara Rostrup on Vimeo.

Jumpsquat for baller og ben from Sara Rostrup on Vimeo.

Leave a Reply