Transparent Neon Lipgloss

$_1

SPONSORERET

I dag har jeg arbejdet med L’Oréal Paris i Oslo og skabt looks til nogle af designerne der skal vise under den norske modeuge om 2 uger, Oslo Runway. I morgen fortsætter vi med flere looks og flere designere – glæder mig til at jeg kan vise jer mere om et par uger.

INDTIL da vil jeg give en lækker anbefaling videre af disse lækre lipglosse fra L’Oréal Paris. De hedder Infallible Lip GLoss og kommer i mange farver med forskellige teksturer. Glimmer, metallic, cremet og så dem her; transparente neon.

Fra venstre; Miami Vise, More of Bora Bora, Sayonara Sunset og Say Saychelles.

Infallible Lip Gloss fra L’Oréal Paris, 90 kr.

4 Responses to “Transparent Neon Lipgloss”

 1. Kathrine A

  Wow… Har Kate M en af dem på og i givet fald hvilken?

  Reply
  • Sara

   Nej, det er nok ikke en ad dem her. Men skulle jeg gå efter hendes look, ville jeg vælge Sayonara Sunset. 🙂 KH Sara

   Reply
 2. Helle Rick

  Jeg blev meget betaget af billedet af Kate M. Hun har ekstremt dragene øjne, og hendes mund er altid perfekt. Hun er en klasse for sig. Ofte synes jeg lipglosse er lettere klistrede, men mon ikke snart de knækker koden og bliver mere cremede 😀
  God weekend

  Reply
  • Sara

   Så skal du glæde dig til at prøve de her glosse – de er nemlig slet ikke klistret, mere let gele agtigt i konsistensen. KH Sara

   Reply

Leave a Reply