Travel Light – rejsestørrelser

Længe ventet er 3 ugers ferie lige rundt om hjørnet, og jeg er efterhånden en ekspert i at pakke ALLE mine skønhedssager, ned til det minimale. Jeg er jo en sucker for ministørrelser og gemmer på alle prøver etc. Jeg elsker også at købe tomme emballager, når jeg kommer over dem fx i H&M, i MAC, Matas, Sephora etc. og fylde mine yndlingsprodukter over i.

Elsker Korres. Dette sæt hedder Holiday in Greece og inderholder Body Butter, 2 x Showergel, bodymilk og shampoo. 164 kr. HER

Jeg er stor fan af Kiehl’s produkter og køber dem gerne i Lufthavnen, hvor jeg kan spare lidt penger. Det fede med Kiehl’s er at du kan købe de forskellige mini size produkter separat, så du selv kan sammensætte dine favoritter. De er lidt pricy, 70 kr. pr stk – men tilgengæld er der 75 ml. i hver flaske. I Lufthavnen kan du også købe færdig sammensatte sæt

Klorane tørshampoo og almindelig shampoo. Skal du et varmt sted hen, er en tørshampoo nærmest et must for turen. Sættet koster 70 kr. (tørshampooen alene 35 kr.) og kan købespå apoteket..

Vil du forkæle dig lidt ekstra, så invester i Tromborgs overlækre rejsesæt til 460 kr. Du får showergel og bodycreme, shampoo og conditioner, cleansing water og en sæbe. Sweet! Køb det her.

Philip B er kendt for sine lækre hårprodukter og jeg er i sær vild med hans Peppermint & Avocado Shampoo. I dette sæt får du 3 shampooer og en let conditioner. Perfekt testerkit hvis du overvejer at skifte til Philip B. 300 kr.

Dette er også et lækkert sæt fra Balance Me, hvor du bla får min favorit håndcreme, 2 slags bodywash og en bodylotion til 199 kr.

Sephoras tomme rejse beholdere, som du kan fylde op med hvad du lyster. Er usikker på om de har lige præcis dette i DK, men ellers har de andre tomme emballager.

Tomme flasker for MAC, lidt i den dyre ende, men i god kvalitet og makeup artisternes favorit… holder igen og igen.. 55 kr. for 2 stk. HER.

Empties fra Bobbi Brown til 80 kr. for hele sættet. Her.

Leave a Reply