Two Days In Milano

IMG_9599

Den smukke overdådige Duomo. Domkirken midt i smørøjet af Milano.

IMG_9594

Galleria Vittorio – et af verdens ældste shoppingcentre, der ligger lige ved Duomo og huser Louis Vuitton, Prada, Versace mm.

IMG_9492

Når mor er på tur, kan hun endelig tænke ud af boksen. Denne frisure tager ca 2 minutter og er lige fin flettet, som hvis man tager fletningen ud igen. Så får man nemlig lidt fald i håret fra hagen og et par centimeter ned. Jeg brugte saltvandspray og hårlak i håret.

IMG_9639

Lifestyle butikken Corso Como er en seværdighed i sig selv, selv om jeg blev en smule skuffet over indholdet. De har alt fra sko, tasker, tøj, beauty, accessories, bøger etc etc. Lidt som Colette i Paris eller Storm i København. Det smukke ved dette stedet er dog cafeen i indgangspartiet, som er fyldt med keramik krukker, oliventræer og smukke mennesker. Absolut værd en frokost eller cappuccino.

IMG_9636

Cafébordet havde denne smukke overflade, der nærmest ligner benzin hældt ud på asfalt. Det er nok en form for emalje, men var ikke så hård. Nogen der ved hvad det kan være? SÅ SMUKT! Jeg er også vild med min nye pink læbestift fra Giambattista Vallis kollektion for MAC.

IMG_9482(1)
Skål fra Milano. Min veninde Louise og jeg havde en super tur, selv om det ikke blev arbejde backstage på mig i denne omgang hellere. En option er nok bare ikke hvad det en gang var, måske hellere en “stand-by” mulighed, når der ikke er nok makeup artister fra sponsorens side.. Flere og flere shows arbejder nemlig med en high profil makeup artist og resten af makeup teamet består af makeup artister fra sponsorens side. Dvs de skærer ned på freelancere. En meget ærgerlig udvikling spørg du mig, men lad os nu se hvad næste sæson bringer.

Ny uge, nye muligheder i morgen. Og fuld af ideer efter at have luftet hovedet i Milano!

Dejlig søndag der ude!

Sara

2 Responses to “Two Days In Milano”

 1. Em

  Ser fint ut!

  Ville bare si at jeg synes det har vært veldig interessant når du har fortalt litt om frilanstilværelsen. Selv om dette først og fremst er en beautyblogg, hadde det vært veldig spennende å lese mer av dine tanker om bransjens utvikling og frilansarbeidet ditt. Litt business og beauty! 🙂

  Reply
  • Sara

   Tusinde tak Em. Det er alltid en litt vanskelig balanse mellom privatliv og bloggen, men jeg tar det til meg og ser om jeg ikke kan bli litt mer personlig i noen av innleggene fremover. KH Sara

   Reply

Leave a Reply