Tyveknægte i Paris

Åhh yes! Så er jeg tilbage efter 24H intense timer i Paris med fuldt program. Min første pressetur efter at baby Sølve kom til verden for 10 måneder siden, så også første nat væk fra ham. Det gik overraskende fint, både for mor og søn. Paris var også MAGISK, det føltes lidt som at tage 2 år tilbage i tid, pre baby. MEN MEN MEN, top nedtur for turen, var at mit (eller min mands) dyre kamera blev stjålet, MED alle billeder på. ER så kede af det, så sidder lige nu og ser om jeg kan få noget igen på forsikringen etc.
Jeg har været så uheldig med teknik den sidste tiden, jeg har mistet en masse billeder fra min iphone, da jeg skiftet til ny. Min gamle telefon var tabt og havde fået et knæk i skærmen, så ville ikke synkronisere med computeren. Det er så endt med delvis backup i icloud og dropbox, men har nok tabt 500 billeder, som bare ikke ville loade ind. SÅ husk husk husk, at synkroniserer OFTE med din computer og tag backup af dine billeder.
OG som om det ikke var nok, har jeg tabt en hel del blogbilleder fra min backup, da jeg skiftet fra Looklab til eget domæne. Det er SÅ surt, men så forstår I, hvis I skulle bruge søgefeltet og får et indlæg op, uden billeder. Det er bare TOP surt, men det er desværre ikke noget at gøre ved….. phw!

Alle mine billeder fra turen, bliver derfor fra min iphone, som takket være instagram også bliver brugt, men med en meget lavere kvalitet. Øv bøv!

Leave a Reply