Udfordring 100-50-20

OK… Til trods for vinaftner, sommerarrangementer, parkhygge, polterabendner og andre sammenkomster der ikke ligefrem holder hånden over ens vinglas og strammer lårene op,  har jeg besluttet mig for at gøre en intens indsats med træningen her de sidste 6 uger inden brylluppet. Jeg har ladet mig fortælle at Ole Henrikesen tager 300 push ups, hver dag! Uden undtagelser! DET kan jeg ikke klare, men jeg har besluttet mig for at tage 100 sit ups, 50 squats og 20 push ups, HVER DAG, frem til brylluppet. Bum! Det må da hjælpe en smule både på formen og selvfølelsen, tror I ikke? Prøver selvfølgelig også at komme til træning 3 gange om ugen, men det er lige som om det mere er blevet til 2 dage her på det sidste… must shape up!

English:

During the summer there are so many reasons to drink a couple of glasses of rose with your friends instead of hitting the gym the next morning. Therefore I’ve decided to do 100 situps, 50 squats and 20 pushups every day, untill my wedding in 6 weeks! That has to count for something! I’ve been told that Ole Henriksen (Danish skincare king) does 300 push ups EVERY DAY… can’t really measure up to that, but I’ll do it my way. 🙂

Leave a Reply