Ugens produkt: Acai anti-ageing Facial Oil fra Rudolph Care

acai oil

CPH13 014

(den fine mule pose, får man når man køber et produkt fra Rudolph Care.)

NU har jeg lige presset  eller pumpet de sidste dråber ud fra min Facial Oil fra Rudolph Care. Jeg har brugt den siden jeg kom hjem fra NY i April, ikke hver, men næsten hver aften – også nogle gange om morgenen..

Jeg syntes den er F A N T A S T I S K ! Den giver huden det ekstra fugt, jeg føler jeg har brug for nogle gange, tørrer ret hurtig ind, men efterlader huden sund og fugtet at se på.  I LOVE IT! -og kommer helt sikkert til at blive ved at bruge den.

Alle Rudolph Care produkterne indeholde Acai (udtales a-saej) – det brasilianske wonder-bær der er proppet med antioxidanter og inderholder 500 gange mere c-vitaminer end én appelsin!! Derudover er produkterne eco-cert- og svanemærket.

Olien er ret kostbar – 999 kr hos greenskin.dk – men husk det er et luksus produkt, der var i lang tid og som din hud vil blive glad for.

Leave a Reply