Ugens produkt: Giorgio Armani Face Fabric Foundation

dispatch_face_fabric

Ok, jeg har aldrig været fan af foundation, mineralpudder eller noget der dækker huden. Jeg har også været heldig at have forholdvis fin hud, men jeg syntes det er vigtigt at man ikke dækker sig selv til med en maske, men hellere lader huden ånde og dækker punktvis, hvor man har brug for det.

Mange pudre, foundations etc har den forkerte farve, for rosa, for gul, for orange og uanset hvor god man er til at lægge makeup, får altså huden en anden tekstur end huden på dit bryst, armer etc. som jo tit synes når man går med t-shirt, udringede toppe etc.

MEN nu har jeg altså været så heldig at få prøve Face Fabric fra G.Armani – og den er fantastisk! Second skin, som den promoveres som, er altså ikke nogen overdrivelse. Cremen er let som pisket cremefløde og smelter nærmest i fingrene på dig. Glider perfekt på huden og giver dig den lettest form for dækken, med en let semi-mat overflade. Fugtgivende og helt rette farvenuancer.  Jeg er solgt! Prøv den! købes i Illum, og jeg finder ud af prisen på den i morgen.

armani face fabric

Leave a Reply