Unretouched Lara Stone after Pregnancy

image-2 image-1 image-6 image-5

JEG ELSKER LARA STONE!!!!!!!

Hun er så sej at hun lader sig fotografere topløs, efter at hun har blevet mor og ammet sin søn Alfred. Og billederne er ikke retoucherede og her ser man både slapt maveskind, lange brystvorter, strækmærker, rynker i panden og muffin-top. Love it!!!
Billederne er til magasinet System Magazine fotograferet af topfotograf Juergen Teller.

Realiteten indhenter alle mødre.. også supermodellerne. Fik mig faktisk til at føle mig lidt mere OK med min post baby krop og bryster i dag, så jeg gik og købte nyt undertøj, for mange penge. Det var jeg fanden mig værd!

ENGLISH:

I LOVE LARA STONE!!!!!!!

She is so cool and did this unretouced post baby photoshoot for System Magazine, shot by Juergen Teller.

Reality hits all moms, also the supermodels. This actually made me feel a little better about my own post baby body and boobs today, and made me go and buy a whole lot of new expensive underwear. I am so worth that!

Pictures from Refinery29

Leave a Reply