Urban Decay Powder Highlighter

Mange har spurgt mig om jeg har en highlighter favorit i pudderform. Personlig foretrækker jeg cremeformen, da jeg syntes den er mere levende og smelter nemmere ind i huden, men da jeg fik de nye Afterglow 8-Hour Powder Highlighter ind ad døren blev jeg virkelig overrasket. De kommer i 3 nuancer og har virkelig meget pigment og power:

Sin – Champagnefarvet og passer til de helt lyse hudtoner

Aura – iriserende lyserødt skær, der passer flere hudtoner og måske oplagt til aftenbrug da den giver lidt mere glød.

Fireball – en fersken/rosafarvet highlighter som passer perfekt til den varmere eller mørkere hudtone (ikke afbilledet)

De er i hvertfald en del af mit makeupkit fra nu af.

Husk: Pudder fæstner bedst ovenpå pudder og creme på creme, så bruger du pudderfoundation er pudderhighligher og blush det bedste, for det mest holdbare resultat. Og omvendt.

Afterglow 8-Hour Powder Highlihger fra Urban Decay, 210 kr.

6 Responses to “Urban Decay Powder Highlighter”

 1. Camilla

  Hej. Hvilken highlighter i creme for er så din favorit. Står nemlig til at købe en for første gang og vil gerne hører hvilken en du anbefaler inden jeg køber en. Knus

  Reply
  • Sara

   Hej Camilla, Jeg elsker RMS Living Luminizer, Nars Copocabana Multiple, Benefit Cosmetics High Beam, Top Shop har gode highlighters, L’Oréal Paris har Lumi Magique Primer. : ) KH sara

   Reply
 2. louise

  Hej Sara, måske du har svaret på dette før, men kender du til en god creme contour (og evt. highlighter også), som er uden parabener? Jeg bruger contour-cremen fra &Other Stories under kindben og tit omkring øjnene også (efter tip fra dig, tror jeg faktisk!), men synes det er så ærgerligt at lægge et ‘ikke-naturligt’ produkt oven på alle mine (dyre) øko-cremer 🙂 KH Louise

  Reply
  • Sara

   Hej Louise, Jeg ville ikke anbefale dig RMS Beauty. Det er 100% naturlige, veganske og økologiske makeupprodukter. Vælg Bruti Bronzer som contour og Living Luminizer som highlighter. Fantastiske produkter! KH Sara

   Reply

Leave a Reply