Urban Decay x Gwen Stefani Blush Palette

gwen-stefani-urban-decay-youblush gwen-stefani-urban-decay-youblush

Det er super dejligt med ny makeup og mit seneste nye i mit professionelle makeupkit, er denne blush palette fra Urban Decay’s samarbejde med Gwen Stefani. Farverne er super brugbare, og du får også en highlighter og blush både med og uden shimmer. Der er pinke nuancer; Cherry og Easy, samt OC som er ferskenfarvet og Hush som ligget et sted midt i mellem. Lo-Fi som er palettens contour farve, her ville jeg måske ha ønsket, de havde lavet denne contour farve en smule mere kold i nuancen, men den kan sagtens bruges – MED OMHU. 😉 En svag contour lige under kindbenet, helt ude under øret, bare for at markere starten af kindbenet. Til sidst er det Angle, som er palettens fine shimmer highlight.

Jeg glæder mig til at bruge paletten og ved lige hvilket job den skal med til 🙂 Jeg laver en sjælden gang private kunder, men her er paletten perfekt, da den kan ramme alle hudtoner og man kan godt komme til at give lidt mere “power” til ansigtet end man nødvendigvis gør, når man laver modeserier og kampagner. Her har man i ret lang tid nu, ønsket et mere neutralt look med en lille smule contour og highlight. Jeg håber nu, at det er ved at ændre sig. Jeg tror på, at blushen er tilbage.

Paletten koster 350 kr. og kan købes her.
Ha en dejlig søndag!

 

2 Responses to “Urban Decay x Gwen Stefani Blush Palette”

 1. Helle Rick

  Flotte farver og godt de kan bruges forskelligt 🙂
  God søndag

  Reply
 2. HeLene

  Den ser meget brugbar ud, jeg må nok få den op på min ønskeseddel. En ting jeg undrer er hvor meget shimmer der er i highlightern? Og kan man lave en highlight uden skimmer, altså mat? Og hvis man kan, kan du anbefale en? (til hverdagsbrug hvor man/jeg er lidt bange for disco-effect)

  Reply

Leave a Reply