Va-Va Volume

Er det en dame jeg lytter til, når det kommer til hårstyling, er det norske Agnes Guldbrandsen – ejer af den topfede frisør Gevir i Oslo, der ligger både på Grünerløkka og på Eger. Tag endelig turen forbi, hvis du skulle være i Oslo.

På Agens’ blog, har hun lige anbefalet den nye serie til krøllet hår fra Kérastase, Discipline. Serien består af plejeprodukter, men også et “smoother” til at udglatte krøller og en mousse. Jeg har ikke krøllet hår, men da Agnes skrev, at hun fik så vildt volumen af moussen, at hun blev nødt til at “tæmme” håret bagefter med glattejern, blev jeg nødt til at prøve den.
Og selvfølgelig har hun ret i det hun skriver. Det føles altid lidt “old school” at bruge skum i sit hår, men det er lækkert og her er du altså sikret til at få et holdbart volumen, enten du får for en almindelig føntørring, eller fx hvis du skal lave krøller bagefter med krøllejern, så vil de holde ekstra godt. Anbefalingen er herved givet videre.

Discipline Mousse Curl Idéal fra Kérastase, 280 kr. 

4 Responses to “Va-Va Volume”

 1. Marlene

  Hvordan bruger du den, altså i vådt eller fugtigt hår? Jeg har meget glat og flat hår, og har endnu ikke fundet et produkt der kan gi lidt volume.

  Reply
  • Sara

   Skum skal altid bruges i vådt hår. Jeg kommer den i fugtigt hår og føntørrer håret med hovedet “upside down” altså ned mellem benene. Når håret er 90%tørt fortsætter jeg føntørringen med hovedet oprejst, mens jeg reder håret med en børste. Det virker, hver gang.
   KH Sara

   Reply
 2. HeLene

  Jeg er glad for deres blå gelespray, materialiste som jeg bruger på samme måde for meget volume, men nu må jeg prøve skum næste gang! Det er lidt 80-er feeling ikke?

  Reply

Leave a Reply