VIDEO: Få din makeup til at holde længere med den rigtige hudpleje

Sponsoreret af Elizabeth Arden

Så er jeg klar med ny video og et lidt mere avanceret format end I tidligere måske har set. Håber I kan lide det?

I samarbejde med Elizbeth Arden viser jeg her, hvor meget din hudpleje bør spille ind, for at få et mere holdbart makeuplook. Bagefter viser jeg hurtigt, hvordan jeg vil bruge den smukke Liquid Asstets kollektion – en makeupkollektion med fokus på flydende konsistenser – LIGE noget for mig! Produkterne er også super holdbare og de flotte eyelinere har den vildeste holdbarhed!

SKIN:

Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum fra Elizabeth Arden
SOS Hydra Recharge Cream fra Madara
Flawless Start Instant Perfecting Primer fra Elizabeth Arden
Magic Foundation fra Charlotte Tilbury
Beautiful Colour Bold Illuminating Liquid Highlighter fra Elizabeth Arden

MAKEUP:

Beautiful Colour Bold Defining 24H Liquid Eye Liner, Gilded Brow fra Elizabeth Arden
Beautiful Colour Bold Liquid, Lipstick, Lavish Pink fra Elizabeth Arden

 

12 Responses to “VIDEO: Få din makeup til at holde længere med den rigtige hudpleje”

 1. Stine

  Jeg er vild med dine videoer – du er så dygtig 🙂

  Reply
  • Sara

   Tusinde tusinde tak! Det gør mig SÅ glad af at høre! KH Sara

   Reply
  • Sara

   Tusinde tak! Del dem gerne på Facebook, må have trafikken op for at kunne lave flere. KH Sara

   Reply
 2. ida bak

  Synes dine videoer er så inspirerende! 🙂

  Reply
 3. Helle Rick

  Som altid meget inspirerende. Meget flot som altid 🙂

  Reply
 4. Lone H

  Wow ser så enkelt ud men med en fantastisk effekt. Har allerede flere af produkterne men ved da godt hvad der ryger på ønskelisten til jul….
  så jeg rigtigt, kom du kun kapslen på kinderne og under ansigtet ?
  Tak for dine skønne videoer. Enkelte og enormt inspirerende. Kom endelig med flere;)

  Reply
  • Sara

   Hej Lone, Tusinde tak! Dejligt jeg kan inspirere. Jeg kommer serummet(kapslen) i hele ansigtet og på halsen. KH Sara

   Reply
   • Lone H

    Selv tak?. Sådan bruger jeg dem også om aftenen men har ikke vovet at prøve om dagen men det vil jeg lege lidt med.

    Reply
 5. Mine

  Elsker dine videoer Sara 🙂 du er så dygtig!
  Jeg er imponeret over hvor flot en foundation du får lagt. Den matcher jo perfekt din hudfarve. Jeg er også på jagt efter en ny foundation da jeg hidtil har brugt pudder / mineralfoundation men synes ikke det giver en dækkende effekt uden at det virker for “pudret”. Kan du anbefale en foundation som ikke virker som en maske men en ligesom denne der giver en ensartet gylden glød men som matcher hudfarven. Det virker som om den du har brugt i videoen er et letdækkende foundation? 🙂

  Reply
  • Sara

   Hej Mine, Tusinde tak – det er dejligt at høre! Jeg bruger Magic Foundation fra Charlotte Tilbury i videoen, som er mere dækkende end dem jeg ellers bruger. Den kan bygges op og dække meget, eller lidt mindre, som i denne video. Husk, der er masser af lys på når man filmer, så meget af det “forsvinder”. Jeg ville helt klart kigge nærmere på Magic Foudantion hvis jeg var dig, den kan købes på Charlottetilbury.com og der finder du også en superfin farveguide. Jeg brugte nr.4. KH Sara

   Reply
   • Mine

    Jeg synes du engang lavede et indlæg over hvilke foundations du synes er gode, men kan simpelhen ikke finde det indlæg. Jeg er på jagt efter en hverdags foundation som ikke er for maske agtig. Har en lidt rød hud men elsker det der gyldne look men synes det er svært at finde en som ikke virker for kunstig. Kan du anbefale noget eller nogen produkter man kunne bruge sammen med en foundation?

    Sidste spg. En concealer bruger du den før eller efter du har lagt foundation etc?

    Reply

Leave a Reply