VIDEO: Hverdagsmakeup på 5 minutter med Emily Salomon

I samarbejde med Estée Lauder og lanceringen af den nye Double Wear Nude Cushion Stick Radiant Makeup (foundation) har jeg teamet op med smukke miss Emily Salomon og lavet en video til jer, hvor jeg viser hvordan I kan lægge en nem og enkel hverdagsmakeup på 5 minutter, med kun 5 produkter.

Jeg er stor fan af alt der går hurtigt og ikke er for kompliceret, og i denne video bruger jeg faktisk også kun “stick makeup” – altså makeup produkter, der ikke kræver pensler, men kan klares alene eller med hjælp fra fingrene.

Den nye Cushion Stick er inspireret af K-Beauty (de kan altså noget med makeup i Korea) med dens lille svamp applikator, hvor foundationen blot skrues op i svampen. Derefter påføres produktet på huden med lette “taps” og blendes ud. Har du brug for mere produkt, skuer du yderligere på bunden af selve emballagen og mere foundation kommer ud i svampen.
Den lille svamp kan nemt tages af og vaskes, når den bliver nusset. Jeg vil anbefale ca 1 gang om ugen, hvor du rengør svampen med mild håndsæbe eller shampoo.

Dette er indtil videre, den bedste foundation jeg har prøvet fra Estée Lauders hånd – med hånden på hjertet. Den opfylder alle mine “ønsker” omkring en foundation – og her taler jeg tekstur på produktet og ser helt væk fra den smarte emballage. Foundationen dækker nemlig let til medium og ligner hud. Den er ikke for pudret, for dækkende eller matterende, og har fine farvepigmenter, der ikke trækker for rødligt op i huden. Du får en let dækken og masser af glød, og den er nem at tage med i tasken, så du evt kan touche huden op, i løbet af dagen.

Fås i 12 nuancer (Jeg brugte 3N1 Ivory Beige på Emily og bruger selv 2N1 Dessert Beige på mig selv) til 330 kr.

Vinderen af konkurrencen er fundet og har fået direkte besked. Tak til alle der deltog og husk at der er give away hver dag, 1.-24.december på instagram, @sarayoublush

DU og EN VENINDE KAN VINDE de 5 produkter vi bruger i videoen:

Vind et besøg hos Estée Lauder i Magasin (valgfrit) og få vejledning i hvilke farver i de 5 produkter, der passer bedst til dig.
Eller få de 5 produkter sendt hjem til dig og en veninde/mor/søster:

Et stk Double Wear Nude Cushion Stick i ens egen farve
Et stk Genuine Glow Blushing Sticks i valgfri farve
En Double Wear Brush On Glow eller Genuine Glow Eyelighting Crème

Et stk Magic Smokey Eyeshadow I valgfri farve.
En Sumptous Knockout Mascara, sort

Du skal blot lægge en kommentar for at deltage.

Vinderen trækkes tirsdag 29.november!

Rigtig meget held og lykke!

239 Responses to “VIDEO: Hverdagsmakeup på 5 minutter med Emily Salomon”

 1. Teresa

  Tak for inspiration i video. Havde aldrig overvejet at brug highlighter om dagen, da jeg kun er vant til at brug MEGET når jeg skal i byen (disco) 🙂

  Reply
 2. HeLene

  Det ville være den vildeste præmie, og jeg ved lige hvem jeg tager med, en som haft en hård høst (efterår). Krydser fingre!

  Reply
 3. Tilde D

  Vil meget gerne dele med min søde mor, hun skal forkæles lidt af miiig:-)

  Reply
 4. Maria Lund

  Jeg krydser fingre!

  Reply
 5. lea

  Yay det vil jeg gerne prøve 🙂

  Reply
 6. Bettina

  Et af mine nytårsfortsætter er at blive meget bedre til at bruge makeup og lægge den. Jeg føler mig bare lidt mere klar, når det hele spiller i ansigtet. Og det hjælper lidt, når man har rundet de 30 🙂 Dine videoer er virkelig en stor inspiration! Jeg vil gerne toppe julegave-udvekslings-daten med min bedste veninde op med lidt Estee Lauder-forkælelse.

  Reply
 7. Anja Ahlquist

  Uhh lækkert lige til dække min vintertrætte hud?

  Reply
 8. Anne A

  Åh det ville jeg gerne vinde 🙂

  Reply
 9. HeleneR

  Har luret så meget på den foundation så det ville da være lækkert af vinde og så endda med lækre ekstragevinster 🙂 PS. Altid dejligt med dine videoer

  Reply
 10. Christina

  Super lækre produkter – dem vil jeg gerne være ejer af ;o)

  Reply
 11. Betina Berg Holm Andersen

  Sikke en præmie . er på evig jagt efter den perfekte foundation og er vild med cushion og alt hvad der bare minder om k-beauty så dette bliver da nødt til at være en vinder.
  Som altid en skøn vidio fra din hånd…..

  Reply
 12. Mette

  Meget lækre produkter – og damer:) Jeg ville elske at vinde sagerne.

  Reply
 13. Caroline

  Spændende nye produkter! Jeg er også meget begejstret for samarbejdskonceptet mellem dig og Emily Salomon – fortsæt gerne med det!

  Reply
 14. Lisa

  Øj! Sådan en pakke gad jeg godt vinde 🙂

  Reply
 15. Maja M

  Jeg er specielt vild med highlighteren og øjenskyggen! Hyggelig, flot og illustrativ video – jeg vil helt sikkert prøve at lave noget lignende med min egen make up nu her, når jeg skal ud af døren om en time 🙂

  Reply
 16. Julie

  Wow – ser da vildt lækkert ud XXXX

  Reply
 17. Joya

  Krydser fingre!

  Reply
 18. Åse L

  Uhhh, er vild med Estée Lauders produkter, så det ville være en drøm at vinde. Jeg ville give den anden skønne pakke til min datter, der lige er blevet 18 år. Det ville virkelig være en treat for hende :-D.

  Reply
 19. Merete A Gabrielsen

  Håper jeg er heldig?

  Reply
 20. M

  Lækker give-away! Hvis jeg vandt ville jeg dele præmien med min veninde <3

  Reply
 21. Marie

  Spændende – vil jeg gerne prøve 🙂

  Reply
 22. gry

  Tak for gode videoer! Jeg er på jagt efter en ny foundation, og denne vil jeg gerne prøve. Jeg har også en veninde der fortjener lidt forkælelse 😉

  Reply
 23. Mille Andersen

  Min veninde og jeg vil elske hjælpen og en KBH tur med hygge og sikkert en masse shopping.

  Reply
 24. Elise Hallgreen

  Jeg ville elske at vinde <3

  Reply
 25. Mira

  Estee Lauder er gået fra at være mormor makeup til i 2011 at release modern mercury (den VB også
  Udgav i år) og blive en fast del af mit beauty stash. Fra advanced night repair til double wear foundation (holy grail) og nu senest VB/Jenner og Estee Edit mærket! Estee Lauder er slet ikke mormor makeup men fantastisk kvalitet og en klassiker! Men har endnu ikke prøvet nude cushion stick!
  Håber jeg får chancen med denne konkurrence! Xoxo

  Reply
 26. Rikke Melgaard

  Sikke en vil konkurrence! Så skal kvinderne i mit liv forkæles (og der skal selvforkæles). Krydser alt der krydses kan <3

  Reply
 27. Dorte

  Sikke en fin jule idé

  Reply
 28. Camilla A

  Sikke en lækker præmie! 🙂

  Reply
 29. Anne-Marie

  Sikke fantastisk, at man får vejledning i rette farver også. Så skønt. Jeg er da nødt til at prøve om jeg kunne være så heldig❤️??

  Reply
 30. Kim b

  Ih det gad jeg godt dele med min teenager!

  Reply
 31. Louise Eckhardt

  Den foundation ser genial ud! Nem at bruge og med naturligt resultat. Den må jeg prøve, trænger til lidt glød i øjeblikket. Og stort tillykke med din nominering:-).

  Reply
 32. Julie K

  Spændende produkter 🙂 Håber jeg er heldig at vinde!

  Reply
 33. Sammy S

  Jeg prøver lykken ❤️ Sikke nogle spændende produkter Fra Estée Lauder ?
  Jeg elsker konceptet med glødende hud som gør at man ser frisk og sund ud. Ligesom hvis man havde gået en tur ude i regnen eller løbet en tur ude i naturen. Og den blush stick der bliver brugt i videoen, den vil jeg helt vildt gerne have fingrene i! Uhhh hvor vil jeg gerne prøve alle 5 produkter. Ja tak til lidt glød i den mørke tid. Jeg vil gerne dele herligheden med min mor hvis jeg skulle være så heldig.

  Reply
 34. Sabine Brun

  Tak for inspiration!
  Jeg trænger til ny foundation og vinterglød, så håber, jeg er heldig <3

  Reply
 35. Janne

  Trænger til lidt glød under min barsel, at blive mor 2. gang kræver lidt ekstra, så jeg ville blive så glad over at vinde 🙂

  Reply
 36. Maria

  Uh! Jeg håber jeg kan nå at være med!

  Reply
 37. Sarah

  Herlig giveaway 🙂

  Reply

Leave a Reply