VIDEO: Min Morgen Hudplejerutine

Sponsoreret af Infinite By Forever.

Hudpleje er super vigtigt for mig. Der går ikke en eneste dag, hvor jeg ikke renser mit ansigt for makeup eller putter creme på. Det er selve foundationen for en flot hud, selve basen for en flot makeup, men også for meget vigtigt for min velvære. Jeg har det godt og føler mig godt tilpas når jeg ved jeg passer godt på min hud og har masseret og plejet mit ansigt. Og ikke mindst en supergodt starte på dagen, når man tager sig tid til at kræse lidt ekstra for sit ansigt. Ikke meget, men bare 3-5 minutter som jeg viser i den her video.
De dage min baby har noget (interessant nok) at lege med på gulvet eller min mand passer ham nede i stuen, gør jeg cirka det her med min hud <3

13 Responses to “VIDEO: Min Morgen Hudplejerutine”

 1. Ninette

  Du er så skøn at se og høre på <3 Og meget inspirerende!! Jeg vil gå direkte på badeværelset og forkæle min hud nu 0:)
  God dag til dig smukke kvinde <3

  Reply
 2. Marlene Høj

  Laver du en video med ansigtsmassage?

  Reply
  • Sara

   Rigtig god ide! Har dog tænkt mig at gøre det på instagram sammen med min hudplejeguru – en serie af LIVE instagram beautytalk kommer snart! KH Sara

   Reply
 3. Kirstine

  Tak for en god video! Jeg har aldrig helt forstået, om serum skal på før eller efter ansigtsolie, så det var dejligt at få styr på 🙂

  Reply
  • Sara

   Fedt! Dejligt at kunne vise og forklare ting, som jeg selv aldrig tænker over er forvirrende 🙂 men forstår det godt! it’s a jungle!

   Reply
 4. Line s

  Du har sådan en beroligende, og inspirerende stemme! Og så er du bare så smuk. Jeg vil også prøve at forkæle min hud lidt ekstra, da jeg desværre har en meget problematisk hud med mange urenheder og store porer.

  Reply
  • Sara

   Åhh hvor er du sød! Det var dejligt at høre. Det er vigtigt at forkæle sin hud lidt ekstra – man kan både mærke det indeni, de ekstra minutter man bruger på sig selv og se det udenpå. KH sara

   Reply
 5. lullu

  Åh nu har jeg helt dårlig samvittighed over jeg ikke har været så god ved min de sidste uger.. jeg må tage mig sammen

  Reply
 6. katrine

  Er vild med dine små fine videoer Sara! <3

  Reply
 7. Mine

  Ej hvor er det en god og personlig video 🙂 Meget inspirerende! Mere af den slags tak 😀

  Reply

Leave a Reply