VIDEO: Minute Review af Lipstick Queen Frog Prince

Ok damer – så kommer der en ny serie videoer, hvor jeg TALER!! Jeg har længe tænkt på at udvide mine videoer, hvor jeg kan gøre andet end at vise makeup på 1 minute. Nu kan jeg også vise hårprodukter, hudpleje og selvfølgelig makeup, hvor jeg også taler lidt, vise teknikker og andet.
Idéen er stadig at holde videoerne korte og præcise og jeg har valgt at kalde de nye videoer Minute Review.

Jeg håber I kan lide dem. Glæder mig til at høre hvad I syntes!! Og abonner endelig på min Youtube Kanal her.

Skærmbillede 2016-06-22 kl. 20.43.48

Første produkt er et læbeprodukt jeg er rimelig meget oppe at køre over for tiden, nemlig Frog Prince fra Lipstic Queen. Fås i Sephora til 175 kr.

5 Responses to “VIDEO: Minute Review af Lipstick Queen Frog Prince”

 1. Kathrine

  Elsker det! Glæder mig til at se flere – går straks ind og abonnerer! 🙂

  rigtig dejlig solskins-fredag til dig !

  Reply
 2. Helle Rick

  COOL 🙂
  Jo, man kan godt få et mindre chok af farven, skulle man ikke lige vide den er grøn.
  Flot ser det ud.

  Reply
 3. carina

  Fedt med tale og lidt langsommere tempo på dine videoer! Så er det lidt nemmere at følge med – for mig i hvertfald. Og hvor har du altså nogle flotte tænder!! Det tænker jeg på hver gang jeg ser dig smile :-))))

  Reply
 4. Stine

  Ser super flot ud. Elsker dine videoer og glæder mig til flere!

  Reply
 5. Lene Kathrine Jensen

  Skønt koncept – bliv ved med det… 🙂 Jeg har nydt dine 1 minuts-videoer, men dette giver et meget bedre indtryk af hvad – hvordan og hvorfor. Så gerne flere af disse videoer… 🙂

  Reply

Leave a Reply