VIDEO: Minute Review Golden Summer Eyes

Så er der en ny video – en minute review video, hvor jeg taler og fortæller lidt mere om produkter, end i mine gamle Minute Makeup videoer.

Empreinte Du Désert Quadra Eyeshadow, 430 kr. fra Chanel – hos Magasin Kgs.

Håber I kan lide den!

11 Responses to “VIDEO: Minute Review Golden Summer Eyes”

 1. Josefine

  Hej Sara,
  Jeg spurgte på denne smukke øjenskygge i sidste uge i magasin og den flinke ekspedient fortalte mig, at den ikke kom til nogle butikker i Skandinavien. Får de den alligevel?? Kh.

  Reply
 2. Emilie

  Fedt med en video – gerne flere af dem 🙂

  Reply
 3. Michelle Holme

  Hej Sarah
  Super fine farver!!
  Jeg ville høre om du har ideer til et look med samme produkt hvor den grønne indgår, synes det kan være svært at bruge alle de flotte farver. Derfor falder jeg altid i fælden for jordfarverne og guld. Kunne derfor være spændende hvis du kunne vise noget med den grønne iden det bliver helt vildt.
  Tak for en god blog, flittig læser!
  Venlig hilsen
  Michelle

  Reply
  • Sara

   Hej Michelle, Hvis jeg skulle bruge den grønne, ville jeg nok bruge den alene eller mikset med den brune fx. 🙂 KHSara

   Reply
 4. janne

  Super smukt! Jeg søger nye pensler, hvilke mærker kan du anbefale?

  Reply
 5. HeLene

  Tak, hvor er den pææææn!

  Reply
 6. Marrit Botma

  Hej Sara. Jeg faldt tilfældigvis over din blog og har forsøgt mig via dit søgefelt at finde, om du eventuelt har skrevet et indlæg om pigment korrigering? Jeg har en tendens til at få en mørk plet efter en urenhed er gået væk, der først forsvinder flere måneder senere og kan simpelthen ikke finde et produkt, der kan hjælpe mig med det her problem. Håber du har nogle tips 🙂

  Reply
 7. Marrit Botma

  Hej Sara. Jeg faldt tilfældigvis over din blog og har forsøgt mig via dit søgefelt at finde, om du eventuelt har skrevet et indlæg om pigment korrigering? Jeg har en tendens til at få en mørk plet efter en urenhed er gået væk, der først forsvinder flere måneder senere og kan simpelthen ikke finde et produkt, der kan hjælpe mig med det her problem. Håber du har nogle gode tips 🙂

  Reply
 8. Louise

  Hej Sara. Hvilken pensel bruger du til at lægge øjenskyggen på med i denne video?

  Reply

Leave a Reply