VIDEO: Minute Review Tom Ford Brow Sculptor

Mange spørg, hvordan jeg tegner mine bryn op. Det tænkte jeg at vise, og nemmest gør jeg det selvfølgelig med en video. Den sidste måned, har jeg brugt Tom Ford’s Brow Sculptor, som har en skrå applikator – som gør det ret nemt at lave små strøg som ligner brynhår.

Tjek ud hvordan jeg gør det her. Skulle du være interesseret i den brow gel, jeg bruger til sidst i vidoen, finder du den her.

Skærmbillede 2016-08-26 kl. 07.50.44

Brow Sculptor fra Tom Ford, 320 kr.

 

5 Responses to “VIDEO: Minute Review Tom Ford Brow Sculptor”

 1. LIVING WITH LESS

  Din video kommer som sendt fra himlen, Sara. Har på det seneste haft lyst til at afprøve det mere groomede (øjenbryns) look, men har hverken tålmod, mulighed eller pengepung til at afprøve en masse forskelligt. Tak for inspirationen <3

  Reply
  • LIVING WITH LESS

   …er lidt i tvivl om, hvilken farve jeg skal vælge. Jeg er brunette og har mørkebrune øjenbryn, men vil helst ikke at der skal være for meget skovsnegl over det… : ) Mon ikke taupe er den rette farve?

   Reply
   • Sara

    Hej! Jeg har selv taupe og tror måske Espresso, som er hakket mørkere end taupe bliver for mørkt, hvis du er bange for at resultatet bliver for markant. – så jeg ville starte med Taupe tror jeg. KH Sara

    Reply
 2. Christina

  Tak for en god video 🙂

  Reply

Leave a Reply