VIDEO #minutemakeup Dewy Glowing Skin

Ugens første video handler om dugfrisk hud, eller populært kaldt dewy skin. Dette produkt er blevet en af mine nye favoritter, en slags farvet dagcreme om du vil, som giver huden en let dækken og masser af fugt og naturlig glød. Jeg påfører cremen med fingrene, da jeg syntes det giver det mest naturlige resultat – og så er det enklest. Indeholder også SPF 30 og jeg har brugt farven Natural.
Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream fra bareMinerals, 395 kr.

Lace Sweat // Custommade

ENGLISH:
This video is all about dewy skin and a light coverage. Perfect for those of you, who don’t like the feeling of makeup on the skin, but want that light natural look. This is a tinted moisturizer that gives your skin loads of glow and is easy to apply with your fingers. I also love that it has SPF 30.

Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream from bareMinerals, 395 kr.

Videoerne er lavet i samarbejde med Theyouway.com og Eleven.se

 

8 Responses to “VIDEO #minutemakeup Dewy Glowing Skin”

 1. Signe

  Du er så utrolig smuk! Og fin og brugbar video ligesom de andre <3

  Reply
  • Sara

   Tusinde tusinde tak Signe! Det var utroligt dejligt at høre – og smigrende! Dejligt du syntes videoerne er gode 🙂 KH Sara

   Reply
 2. Louise M

  Så gode videoer! Nemme og enkle og en virkelig smuk model 😉
  Hvor er din bluse fra?? De bedste hilsner 🙂

  Reply
 3. YB

  Hej Sara
  Har i dag været inde for at tjekke denne creme ud, men blev i tvivl: kan den erstatte den Vichy bb-Cream jeg har brugt hele sommeren, når jeg har en moden – læs gammel – hud?
  Mange hilsner YB

  Reply
  • Sara

   Hej YB, hmm det er altid svært at bedømme en hydtype, når jeg ikke kan se dig, MEN hvis du kan fortælle mig hvad din BB cream fra Vichy hedder præcis, kan jeg måske guide dig lidt videre? KH sara

   Reply
 4. YB

  Hej igen
  Jeg bruger Vichy Idéalia BB créme med både serum og fugt under og er egentlig tilfreds med dette, men måske kunne jeg godt bruge en lidt mere dækkende creme, nu det bliver koldere og jeg synes din hud ser så sund og fin ud.
  Tak fordi du gider svare

  Reply
  • Sara

   Hej YB, Tusinde tak, det var sødt af dig. Kender godt det med at man godt vil have en lidt mere dækkende effekt om efteråret og vinter. En af mine favorit foundations til vinter er YSL Le Teint Touche Eclat! 🙂 KH Sara

   Reply

Leave a Reply