VIDEO #minutemakeup KjærWeis Cremeblush

Jeg har tidligere lavet en #minutemakeup med blush, men denne superlækre og økologiske cremeblush fra danske Kjær Weiss er bare superlækker, og farven Blossoming, som jeg bruger her i videoen, er god til alle hudtoner for et fint, naturligt look.
En cremeblush er også perfekt for efterår og vinter, hvor huden kan være mere tør og cremeblushen hjælper til at giver huden mere liv og glød. Dup cremen på med fingrene, som du ser i videoen over, start forsigtigt og byg farven op.

Shop produktet
Creamblush, Blossoming from Kjær Weis, 510 kr.

ENGLISH:
A creamblush is great for those of you who don’t use powder or like that the blush looks supernatural, like it has melted into your skin. The best result for a cream blush is to be applied directly onto clean skin or onto foundation. A creamblush gives the skin a more livid look, since it adds a natural glow to your face. Also perfect for fall and winter season, when your skin can be a bit more dry than normal and the creamyness from the creamblush add’s more moisture and glow.
Creamblush, Blossoming from Kjær Weis, 510 kr.

Dress // &Other Stories

Videos are made in collaboration with Theyouway.com and Eleven.se

8 Responses to “VIDEO #minutemakeup KjærWeis Cremeblush”

 1. Nanna f.

  Hej Sara,
  Fin video, jeg er også helt vild med hendes blushes, jeg har har selv Sun Touched tror jeg den hedder.
  Er de sat op? Jeg mener jeg købte min for 375, eller tæt på. Hvor er den fin den farve også

  kh Nanna

  Reply
  • Sara

   Hej Nanna, Tusinde tak! Det er jeg glad for at høre! De 510 kr. er vidst svenske kroner, så det hjælper lidt på det 🙂 Farven er fantastisk fin 🙂
   KH Sara

   Reply
 2. HeLene

  Dit hår er så fint, så fint i den her video, hvad har du brugt om jeg må spørge?
  Og tak for videon!

  Reply
  • Sara

   Tusinde tak! Jeg har føntørret håret med Wellas Root Shoot og brugt Dry Texturizing Spray fra Oribe 🙂 KH Sara

   Reply
 3. Anne-Katrine Rauvn Jensen

  Hej Sara! Jeg elsker cremeblush og denne er virkelig pæn til dig! Tænkre om du måske kender tricket til hvis man lider af rosacea, hvilke toner man så skal gå efter? Normalt siger man jo, at man skal ramme den samme glød som man selv har i kinderne. Men min glød er jo meget rød grundet min rosacea, så syntes ofte at jeg ligner en nisse med meget røde kinder, når jeg tager rødlig/pink blush på. Kan du komme med et tip til nogle andre toner eller blush jeg burde prøve? ?

  Reply
  • Sara

   Hej Anne-Kartine,
   Jeg kender flere med rosacea og de fleste jeg kender vil gerne dæmpe rødmen i huden. Hvis du kommer mere rosa ovenpå rødmen i huden, vil din hud, som du også selv nævner, komme til at se rødere ud. Jeg ville fx dæmpet rødmen med en foundation og derefter lagt en mere nude/pink blush, fx Embrace http://eleven.se/kjaer-weis-cream-blush-36928.html#52400
   KH Sara

   Reply
 4. stina lou

  Fin fin blush – har ikke rigtig haft modet til creme blush, men måske man skulle prøve. Også overfin neglelak 🙂
  Vil i øvrigt gerne høre din mening om HM’s nye make-up. Måske en ide til et kommende indlæg?

  Reply
  • Sara

   Hej Stina,
   Tusinde tak – du burde virkelig prøve kræfter med cremeblush – ELSKER det!
   Jeg var inviteret til H&M’s lancering af den nye makeup, men jeg havde et job den dag, så kunne desværre ikke deltage. Men skal lige ha det tjekket ud asap! KH Sara

   Reply

Leave a Reply