VIDEO #minutemakeup Spider Lashes

SPONSORERET

SÅ er det tid til den sidste #minutemakeup video i denne omgang, og her viser jeg hvordan jeg laver tykke, samlede vipper som er meget set på catwalken, både i sort og koboltblå variant. Spider lashes, lumpy lashes. Kald dem hvad du vil, men de er flotte og meget effektfulde og åbner øjnene til max. Husk at bukke vipperne inden du starter med en vippebukker, for fuld effekt.

I videoen starter jeg med en almindelig mascara, inden jeg begynder at samle vipperne med min Mega Volume Miss Manga Punky Mascara fra L’Oréal Paris. Du skal lægge lag, på lag, på lag indtil vipperne nærmest klumper sig selv og du kan samle dem med spidsen af mascarabørsten.

Mega Volume Miss Manga Punky fra L’Oréal Paris, 111 kr.

ENGLISH:

In this video I’ll show you how to make those thick, lumpy lashes seen on the catwalk. It’s a great effect for a party, paired up with red lips.

I start applying a coat of a regular mascara on top and bottom, and let it dry properly, before I start builing up the layers with my Mega Volume Miss Manga Punky mascara. I apply the mascara like a normal mascara, but I just apply more layers and keep moving the wand back and forth. When the lashes get think I use the end of the wand to style my lashes, so the get more gathered and pointy.

Mega Volume Miss Manga Punky fra L’Oréal Paris, 111 kr.

 

 

4 Responses to “VIDEO #minutemakeup Spider Lashes”

 1. Mine

  hvorfor den sidste video?? 🙁 de er super inspirerende at se 🙂

  Reply
  • Sara

   Hej Mine,
   Det er jeg da glad for at høre. Det er den sidste video i denne omgang, men regner og satser meget på, at der kommer flere. Du må meget gerne kommentere, ved indlæg du godt kan lide, så ved jeg det 😉
   God weekend!
   SAra

   Reply
   • Mine

    Jeg synes nu jeg er en af dem der ofte kommentere på dine indlæg eller på instagram men skal nok blive endnu bedre 🙂

    Reply
 2. Karina Sofie

  Jeg undrede mig også over, at du skrev “sidste video i denne omgang”… Jeg er ikke typen, der bruger megen makeup i hverdagen. Men med dine videoer er jeg blevet inspireret til lidt mere, og jeg går altid til din blog, når jeg har brug for et godt beauty – råd. Du virker så kompetent på området!!!
  Kh. Karina Sofie – en trofast læser 🙂

  Reply

Leave a Reply