VIDEO #minutemakeup Strong Brows

Mange af jer har tid spurgt hvad jeg selv bruger til mine bryn, og her kommer svaret i min første #minutemakeup tutorial i samarbejde med Theyouway.com og Eleven.se.
Jeg elsker bryn produkterne fra Anastasia Beverly Hills. “The Queen of Brows” –  hvor alle celebrities får ordnet deres bryn, eller os almindelig dødelige får glæde af hendes produkter. Farvene er fantastiske, kolde og passer perfekt til vores Skandinaviske farver, og jeg elsker produktet jeg skal vise her, som har kohl pen i den ene ende og børste i den anden.

Brow Wiz Skinny Kohl Brow Pencil fra Anastasia Beverly Hills, 235 kr.

 Top // Libertine Libertine

ENGLISH:
I love the brow products from Anastasia Beverly Hills. ”The Queen of Brows” is where all celebrities get they’re brows done, but luckily us normal people can enjoy her wonderful brow products. The colours are great for our Scandinavian skin since they’re cold and I love this long lasting brow kohl with a brush in the other end, that makes it easy to style and make the most out out your brows.

3 Responses to “VIDEO #minutemakeup Strong Brows”

  1. Nelle

    Hvilken nuance/farve anvender du? 🙂

    Reply
  2. Laura

    Lækkert med nogle nye #minutemakeup indslag fra dig – har længe set frem til nogle nye og jeg glæder mig til at blive inspireret!

    Reply

Leave a Reply