VIDEO #minutemakeup Sunkissed All Year Round

Nu skal I få se hvordan jeg bruger et af mine all-time-favorit bronzing powders, til at give mit ansigt en varm, diskret glød. Et solpudder skal nemlig bruges, så det ikke ligner du har makeup på, men som giver indtrykket af at du har en sund, varm glød. Læg pudderen på områderne i ansigtet, hvor solen naturligt vil ramme huden;

Kindben

Hårgrænse

Kæbelinje

Næseryg

Øjenlåg
(for at binde looket bedre sammen og give dig en naturlig øjenskygge.)

Silky Bronze Sun Protective Compact fra Sensai, 495 kr.

Blouse // Gestuz

ENGLISH:
In this video I’ll show you how I’m applying one of my favorite bronzers to get that warm, all over sunkissed glow. A bronzer looks more natural when it’s applied where the sun naturally hits your face.
Silky Bronze Sun Protective Compact from Sensai, 495 kr.

Videoen er lavet i samarbejde med Theyouway.com og Eleven.se.

 

 

3 Responses to “VIDEO #minutemakeup Sunkissed All Year Round”

 1. Tanja Olesen

  Hej Sara. Jeg synes det kan være meget svært at bruge solskinspudder om vinteren netop fordi det er svært at finde den perfekte farve som ikke er for mørk. Jeg er mørkhåret men med lys hud. Hvilken base vil du anbefale under pudderen. Jeg er blevet glad for alle de fine bb creams med fin glød her i sommer hvor jeg havde fået farve, men føler ikke at de vil dække nok her i vinteren hvor man nemmere ser pigment osv. Kan du anbefale nogle gode produktet til hverdags make up her til efteråret ligesom du gjorde i foråret . Der købte jeg bla Georgio armanis fluid glow som jeg har været rigtig glad for. Men den er for mørk nu. Kan foundation fra Georgio Armani også anbefales? Hvad med primer og serum? Bruger du også det. ? På forhånd tak. Kh. Tanja

  Reply
  • Sara

   Hej Tanja,
   Jeg bruger både BB cream og pudder under min bronzer, men det er som du selv siger, ret vigtigt at farven ikke bliver for mørk. Personligt, bruger jeg mere blush om vinteren, end solpudder. En rosatonet syntes jeg klæder min lyse hudtone bedre, når jeg ikke har fregner på næsen.
   jeg skal nok lave et indlæg med nye efterårfavoritter, men jeg kan helt sikker anbefale dig at prøve Giorgio Armani foundation! SÅ LÆKKER!!! KH Sara

   Reply
 2. Tanja Olesen

  Hej igen. Tak for svar. Men hvilken bb cream og primer kan du så anbefale. Meget gerne med glød. Kh. Tanja

  Reply

Leave a Reply