VIDEO #minutemakeup Velvet Matte Foundation

dream-matte-mousse-maybelline-youblush

Rigtig mange af os vil have et naturlig resultat ud af vores foundation, men alligevel med en matte finish. Det er ikke ofte jeg selv vælger dette, men Dream Matte Mousse fra Maybelline er alligevel let på huden, og føles slet ikke tung og masket som mange andre foundations.
Det skal lige siges, at den er ret dækkende, så lidt blush eller solpudder ovenpå vil gøre underværker for resultatet. I videoen, ser I hvordan foundationen ser ud UDEN dette.

Dream Matte Mousse fra Maybelline, 89 kr.


ENGLISH:

Many of us seeks a foundation with more coverage that gives that velvet texture on the skin. In this video I’ll show you how to create a great and natural looking skin with medium coverage, on a budget. I’m applying the product with my fingers to get a more natural and flawless result, since the warmth of my fingers makes the foundation melt onto the skin.

Dream Matte Mousse from Maybelline, 89 kr.

Videoerne er et samarbejde med Theyouway.com og Eleven.se

Blouse // Custommade

6 Responses to “VIDEO #minutemakeup Velvet Matte Foundation”

 1. Camille

  Det er simpelthen så dejligt med de her små videoer! 🙂 De er så brugbare!
  Hvis nu min hud er fedtet i panden, på næsen (på grund af briller) og hagen, men egentlig ret tør på kinderne, vil jeg så godt kunne bruge den her? Det er ret tiltalende, at den er så mat, når min hud har en tendens til at skinne ret nemt.

  Reply
  • Sara

   Hej Camille,
   Dejligt at høre – tusinde tak! Du kan sagtens bruge den foundation – den virker slet ikke udtørrende på huden, og så længe du har godt med fugt på i kinderne under, er der ingen fare. Tror du bliver ret glad for den – huden bliver virkelig fin. God weekend! KH Sara

   Reply
 2. Helle Rick

  Det er en video med et flot resultat.
  Jeg har en del pletter i hovedet, der ikke burde være der, og dette produkt ser lovende ud.
  Jeg kan også godt lide dine små video-fif. Jeg er en visuel person der foretrækker video frem for en masse tekst 🙂 Tak for en skøn blog.

  Reply
  • Sara

   Tusinde tak Helle. Dejligt du kan lide videoerne! Håber jeg kan fortsætte med at lave dem, syntes også de giver en hel del mere til blogformatet. Makeup skal ses og opleves ik? 🙂 KH Sara

   Reply
 3. HeLene

  Jeg har denne foundation men får den ikke brugt fordi jeg ikke haft teknikken, tak for video nu tror jeg at jeg ved hvordan jeg skal lægge den, Glæder mig til imorgen og at tage den på. En tids sygdom i familien har sat sine spor på min hud som normat klarer sig med bb creme og fugt. Ser gerne flere video indlæg! *thumbs up*

  Reply
  • Sara

   Hej HeLene, Fantastisk hyggeligt at høre! Det er de små tips og teknikker der gør forskellen! Håber du er blevet bedre venner med din foundation 🙂 KH Sara

   Reply

Leave a Reply