VIDEO: No Makeup Makeup

Sponsoreret af Estée Lauder

No Makeup Makeup looket er noget jeg praktiserer i stor stil under min barsel, men også er stor fortaler for ellers. Det er nemlig makeup som lægges, så det ikke ligner man har makeup på. Det lyder lidt underligt, men det er faktisk rigtigt nok – og de fleste af os, kan også bedst lide, at makeuppen ligger og ser smuk og naturlig ud på huden, og blot fremhæver vores smykke træk.

No Makeup Makeup looket bliver dyrket i stor stil i modeserier og på catwalken, og Estée Lauders nye foundation Double Wear Nude Water Fresh Makeup er en foundation jeg helt klart vil benytte mig af, både i arbejdssammenhæng og på mit eget badeværelse. Det er nemlig en foundation helt efter min smag; den er super, super let, og kan slet ikke mærkes på huden. Den gør lige det lille ekstra, som bare gør, at små farveforskeller og ujævnheder i huden, bliver udvisket. Ganske delikat og naturligt. Jeg bruger i øvrigt farven Ivory Beige 3N1.

Håber I kan lide videoen: (I finder credits og links til produkterne under videoen)

 

Revitalizing Supreme+ Global Anti Ageing Wake Up Balm

Double Wear Nude Water Fresh Makeup SPF 30

Double Wear Radiant Bronze Cushion Stick

Double Wear Stay In Place Eye Pencil, Coffee

Pure Color Envy Lash

Blooming Lip Balm

23 Responses to “VIDEO: No Makeup Makeup”

 1. Sara

  Inspirerende video! Vil helt klart prøve at kopiere hvad du har gjort med produkter jeg har i forvejen og måske lidt nye 🙂 Er især vild med at du lige bruger en eyeliner og ‘tværrer’ den ud. Skal vist have fat en lidt lys eyeliner i stedet for de mørkebrune jeg har. Du gør slet ikke noget ved brynene? Hvor får du dine lavet? (rettet og farvet tænker jeg?)

  Og så vil jeg bare lige sige, at jeg altid bliver så imponeret af hvor smuk du er!

  Reply
  • Sara

   Kære Sara, Tusinde tusinde tak for din fine kommentar!! Wow…. det var virkelig en dejlig kommentar efter en nat med nul søvn! TAK! Ja, jeg tværer næsten altid min eyeliner ud. Så kan du evt gå over området lidt igen bagefter med en streg mere, men syntes det bliver ret fint når stregen ikke er så markant. Brynene gør jeg absolut noget ved, men jeg var nødt til at prioritere i denne video, så den ikke blev for lang. Der er en lille video på min instagram, hvor jeg viser hvordan jeg bruger Revlon Brow Kohl, ellers kan du kigge igennem VIDEO sektionen her inde og findere flere bryntutorials. Det er lang tid siden jeg fik dem plukket, men Anita Falslund er hende der normalt gør det på mig. KH Sara

   Reply
 2. carina

  Tak for brugbar video. Og hvor er du smuk! Elsker i øvrigt også din behagelige stemme 🙂

  Reply
  • Sara

   ÅHHHH tusinde tak Carina! Det var en dejlig kommentar! Tusinde tak og dejlig weekend!

   Reply
 3. Mette

  Hej Sara,
  Tak for en inspirende video!
  Forleden skrev du også på instagram om rms beauty ‘un cover’ faoudation. Hvilken en af disse to foundationer vil du anbefale som er bedst til den naturlige hverdags makeup? – Estee Lauder foundation eller rms beauty foundation? 🙂

  På forhånd mange tak!
  Mvh.
  Mette

  Reply
  • Sara

   Hej Mette, Tusinde tak! Det er to meget forskellige foundations de to, og jeg tror nok Estée Lauder er den der er nemmest at bruge. Jeg vil sige at RMS foundationene er lidt mere som en concealer, som kan bruges mere “pletvis” rundt i ansigtet ellers vil den blive for dækkende. -ellers skal den mikses med en fugtighedscreme evt. Estée Lauder er nemmere at bruge og skal blot smøres på. Nu er det en relativt ny foundation, men det er helt klart en foundation jeg vil række ud efter, både til mig selv, men også når jeg arbejder – den er virkelig smuk og naturlig på huden. KH Sara

   Reply
 4. Mette

  Vil også spørge hvilken farve foundation fra Estee lauder du bruger? 🙂
  Mvh. Mette

  Reply
  • Sara

   HEj MEtte! Godt spørgsmål og jeg ville ha skrevet det i mit indlæg – skal lige få det lagt til i min tekst. Jeg har brugt 3N1 Ivory Beige. Dem der hedder noget med N er “neutrale” i undertonene. Dem der Hedder noget med C er kolde og W er varme.. KH Sara

   Reply
 5. Helle Rick

  Som altid en fornøjelse at se og følge med i dine yderst brugbare videoer.

  Reply
 6. Trine

  Hej Sara
  Så din video på Instagram forleden hvor du brugte un cover up fra rms. Hvilken farve bruger du? Jeg bor desværre ikke i nærheden af en butik hvor jeg kan prøve, men tænker at min hudtone ligger meget tæt på din…
  Kh Trine

  Reply
  • Sara

   Hej! Jeg bruger 022 tror jeg den hedder. Har også 011, som jeg bruger om vinteren når jeg har mistet al farve 🙂 KH Sara

   Reply
 7. Renee / Blog for Beauty

  Love this look Sara! That foundation looks incredible… I really need to start learning Danish properly but I still loved watching the video 🙂

  Reply
  • Sara

   Hi Renee! Thank you for following – I love that you still read my blog! thank you! And yes, this is definitely the best foundation, after my taste, coming from Estée Lauder, ever!! So sheer and lovely texture! Best, Sara

   Reply
   • Renee / Blog for Beauty

    My pleasure! I’ve always loved your blog, but now that I live in Copenhagen, it’s even better ’cause now I can try out the brands available here that you feature 🙂

    Reply
 8. Karen Grønning Mikkelsen

  Hej Sara
  Hvor er din flotte nettrøje med prikker fra? Tak for en inspirerende blog?
  Bedste hilsner Karen

  Reply
  • Sara

   Hej Karen! Tusinde tak! Trøjen er fra Custommade, men fra sidste år. Måske du kan være heldig og finde lignende? Ganni har også haft lignende, men ellers ville jeg prøve at google dot mesh turtleneck eller noget… kH Sara

   Reply
 9. Lana

  Flott Video! Fortsett med det 🙂

  Reply
 10. Lærke

  Kære Sarah!
  TAK for verdens bedste beauty blog. Du er en kæmpe fornøjelse at følge – især fordi du er menneskelig og oprigtig. Du ser altid fantistisk ud, og det gør du især fordi du altid fremstår naturlig og ikke er bange for at vi ser hvor gennemborende udmattet og træt man kan være med små børn. Jeg har netop fået nummer 2, den største er 3 år, og er du gal jeg ligner en hjemløs – og føler mig 135 år gammel. Tak for dine super gode råd – jeg følger rigtig mange af dem.

  Jeg vil dog høre dig. Jeg har fået rigtig mange pigmentforandringer af mine graviditeter, og især her 2 gang er det voldsomt. Den klassiske med den store runde i panden, nogle fine brille lignende om øjnene og lidt over læben og på kinderne. Jeg er meget lys og skandinavisk så det ses tydeligt, og jeg dur desværre derfor heller ikke med en tung dækkende make-up. Har du en anbefaling af make-up? Noget du har set bare virker til dem der lider af samme udfordringer? I de her trætte måneder ville det være skønt bare at se lidt frisk og ensartet ud – altså bare engang imellem?
  Igen tak fra en trofast følger❤️

  Kh Lærke

  Reply
  • Sara

   Hej Lærke!! Ej hvor jeg skraldgrinede da jeg læste din kommentar!! Man FØLER sig virkelig som en 135 år gammel hjemløs ind i mellem – i dag var en af de dage for mig, hvor jeg stod op kl. 4.35!
   Åhhh altså, de der pigmentforandringer… jeg har dem også, men mest i form af fregner, så de generer mig ikke voldsomt (kun min hudplejer, ha ha) MEN jeg kan godt forstå at du gerne vil gøre noget, hvis du har større plamager. MEN med hånden på hjertet, har jeg ikke selv prøvet noget, som jeg synes rykker. Min hudplejer, som jeg stoler meget på og som er VILDT dygtigt, sværger selv til Dermaroller, som er en rulle med microskopiske pigge, man ruller hen over huden på kryds og tværs, som irriterer huden til at regernerere og arbejde mere. Den skulle have en meget god effekt på pigmentpletter. Ellers er der jo laser…. men som sagt, jeg vil ikke skrive til dig og anbefale dig en eller anden dyr serum, hvis det er penge ud af vinduet… og det er skide svært med de pigmentpletter der, fordi de desværre kommer tilbage, så snart du får sol i ansigtet. Arg altså! Det er MEGA vigtigt med SPF 50 i ansigtet og gerne en hat el lignenden for at holde pletterne nede, men man kan jo ikke være indendøre hele sommerhalvåret, så lidt sol får man jo, og her popper de desværre frem igen ret nemt.
   Mht makeup, er jeg meget enig med dig – ikke dæk pletterne til med masser af makeup. Du kan evt bruge lidt concealer på dem, hvis du skal gøre lidt ekstra ud af dig selv og udjævne dem? Ellers ville jeg helt ærligt prøve denne foundation her i videoen. Den er supergod altså og giver et fint blurr og svag udjævning af hudtonen. Held og lykke – og TAK fordi du læser med! KH Sara

   Reply
 11. Sine A

  Så perfekt en hverdagsrutine. Jeg er på!
  Hvilken farve bruger du i Double Wear Radiant Bronze Cushion Stick’en?
  Kh. Sine

  Reply
  • Sara

   Tusinde tak Sine! Jge bruger Light Medium i Bronze Cushion Sticken. KH Sara

   Reply
 12. Charlotte From

  Tak for en fin video med inspiration. Holder mig også altid mest til no makeup looket, men kan godt føle at der mangler lidt. Skal helt klart på shopping efter nogle af tingene du bruger i videoen?

  Reply

Leave a Reply