VIDEO NYX Red Matte (Longlasting) Lips

sara-rostrup-nyx-matte-lips-video

SLLP09_1Så er det fredag og lur mig, om ikke nogen af jer overvejer at gå for røde læber i weekenden? Jeg ELSKER røde læber og har fået en ny obsession i Slide On, Glide On, Stay On & Definitely A Turn On Waterproof Color Lip Liner (verdens længste produktnavn) som giver læberne ikke bare den perfekte, skarpe kant, men også SUPER holdbare effekt.
Den er mat, glider nemt hen over læben og føles ikke knastør.

Det bliver min go to #lipstickfriday læbe i dag!

Håber I kan lide videoen!

 

Indlægget er lavet i samarbejde med NYX

5 Responses to “VIDEO NYX Red Matte (Longlasting) Lips”

 1. Karen

  Jeg er så træt af, at du ikke overholder reglerne omkring skjult reklame. Det er enormt irriterende at klikke ind på en post, kigge på den, og så først til sidst se, at den er sponsoreret/lavet i samarbejde med et firma – især når reglerne siger, du skal oplyse om dette i starten. Det virker utroværdigt.

  Reply
  • Sara

   Det var da en voldsom reaktion syntes jeg. Jeg vil selvfølgelig forholde mig til reglerne ifht sponsorerede indlæg og kigge nærmere på dette. Men det er ikke utroværdigt er det da ikke? Jeg mener stadigvæk at produktet er TOPFEDT, selv om jeg får løn for samarbejdet. Ellers ville jeg aldrig skrive om det. Eller blogge overhovedet længere.. Jeg har blogget i 9 år snart, og hvis jeg bare øsede ud af min tid og viden, uden at tjene lidt penge på det, ville jeg være ret dum.
   KH sara

   Reply
   • Karen

    Jeg synes, min reaktion er meget rimelig. Det er 100% fair, at du tjener penge på din blog, men det er også unfair over for dine læsere, at du ikke overholder reglerne for, at dette skal være synligt i begyndelsen af et indlæg. Og ja, det er utroværdigt at snige oplysningen ind til sidst i indlægget i stedet for at gøre det tydeligt fra starten af. Det er ikke noget personligt; jeg er ellers glad for din blog. Håber du forbedrer den del.

    Reply
    • Sara

     Klart! jeg vil selvfølgelig forholde mig til reglerne og rette mig ind efter dem, ingen problem. Men jeg forstår ikke generelt problemet, med at det SKAL stå øverst? Vil du ikke læse indlæg som er betalte samarbejder?

     Reply
     • Karen

      Jo, jeg vil gerne læse sponsorede indlæg, men jeg forholder mig mere kritisk over for dem. Det er rart at vide, inden man går i gang med at læse, så jeg blev meget glad, da det blev lavet til en regel, at informationen skulle være i starten af et indlæg.

      Tak for at tage min kritik seriøst. Held og lykke med at gøre en blog endnu bedre.

Leave a Reply