VIDEO NYX Wonder Stick

Skærmbillede 2016-01-27 kl. 12.56.05

Så er der ny VIDEO som jeg har lavet i samarbejde med NYX. NYX bliver lanceret I DAG med et kick ass event (du kan læse mere om her) i Matas i Fields, hvor det i første omgang bliver lanceret. Senere vil man også kunne købe NYX på Matas hjemmeside og i udvalgte Matas forretninger.

Jeg har fået lov til at teste en hel del af produkterne og jeg syntes denne dobbel Wonder Stick med highlight i den ene ende og contour i den anden, er ret så genial. Den er lækker, cremet og blød i konsistensen, så jeg tegner bare løs på ansigtet og blender ud med fingrene. Du kan også bruge en beautyblender, svamp eller makeupbørste til at blende farverne ud. Jeg starter altid med den mørke, siden den lyse farve.

Det er lidt svært at se på billederne, men resultatet er meget fint og naturligt. Jeg har testet mange highlight og contour (der er flere videoer her og her og her) men dette er et supersmart og fint produkt.

8 Responses to “VIDEO NYX Wonder Stick”

 1. Nina R.

  Sikke en fin video ? Det produkt skal jeg da helt sikkert have fingre i. Btw, så er jeg også rigtig glad for at se de videoer du laver med minute-make up – de er virkelig gode.

  Reply
  • Sara

   Tusinde tusinde tak Nina!! Jeg håber også virkelig, jeg kommer til at lave flere videoer 🙂 de er sjove at lave og jeg elsker, når I kan bruge og lære noget fra dem. 🙂 TAK ! KH

   Reply
 2. Helle Rick

  Hvor er du sød 🙂 Indianer bliver til en smuk kvinde. Det ser yderst simpelt ud. Jeg har ikke lige været med på den mode endnu, – men synes du gør det yderst overbevisende. Så den må jeg da eje 🙂
  God aften

  Reply
  • Sara

   Ha ha ha, indianer! 🙂 Det er virkelig også nemt – produktet glider virkelig nemt på huden. Tak for ros! Ugh ugh! 😉

   Reply
 3. Mette

  Hej Sara,
  Tak for super gode og brugbare videoer! 🙂
  Hvilken farve bruger du? Er det Light/medium? 🙂
  Mvh Mette

  Reply
 4. Juju

  Woaw.. hvor er din fine, fine læbestift fra? 😀 Jeg må snart tage forbi Matas!

  Reply
 5. Louise

  Ja, jeg kunne også godt tænke mig at vide, hvor din flotte læbestift er fra? 🙂

  Reply

Leave a Reply