Video: Sexet Brune Cat Eyes

Skærmbillede 2013-01-05 kl. 18.52.12

(screenshot… næste gang skal jeg nok huske at få taget et ordenligt billede)

Så er der en ny video… en jeg filmet inden jul, men som jeg ikke har redigeret før nu. Desværre måtte jeg droppe en del af de looks jeg filmede inden jul, simpelthen fordi jeg ser HÆNGT og alt alt for TRÆT ud… Det har gået utroligt stærkt med dette Beauty Ooh projekt, super sjovt, men det er tidskrævende og oveni sidste indspurt inden juleferien, blev det måske lidt for meget.

MEN jeg hører alle jeres ønsker om forskellige tutorials. Nu er der også snart bedre lys på vej til mig og en mikrofon, så vi slipper for at høre på summen fra min kærestes flash lamper i videoerne. Det bliver bedre og bedre tror jeg, og jeg skal nok zoome lidt mere ind på ansigtet (gisp!) næste gang… 🙂

Håber I kan lide denne klassiske video jeg har lavet her. En makeup ALLE kan bruge, til en hver anledning. Byg den op for mere effekt, eller ton den ned, hvis du vil bruge den til hverdag. Enjoy!! 🙂 og god lørdag!

Leave a Reply