VIDEO: Victoria Beckham x Estée Lauder Smokey Eyes

skaermbillede-2016-10-16-kl-21-55-41

Sponsoreret

SÅ er det altså i dag damer, at Victoria Beckham’s kollektion i samarbejde med Estée Lauder kommer i butikkerne i Danmark. Nærmere bestemt i Magasin. Jeg hører der er ventelister, så vil du have fingrene i nogle af produkterne, skal du ikke vente for længe.

Her er min version af Victoria Beckham looket, en glitrende smokey eye – perfekt til den kommende jule-og nytårssæson.

Håber I kan lide det? Del gerne linket på Facebook, så jeg får mulighed for at lave endnu flere videoer.

Og for de nyskerrige, her er produkterne og priser:

skaermbillede-2016-10-16-kl-22-10-13

Morning Aura Illuminating Creme, 650 dkk.
Bronzer, Java Sun, 445 dkk.
Eye Foil, Burnt Anise & Blonde Gold, 275 dkk. pr stk.
Eye Kajal Duo, 225 dkk.
Lip Pencil, Victoria, 225 dkk.
Lipstick, Brazilian Nude, 345 dkk.

11 Responses to “VIDEO: Victoria Beckham x Estée Lauder Smokey Eyes”

 1. Louise M

  Virkelig skønt med det nye videoformat Sara, det er så fint og du ser så fantastisk ud! Du får det til at fremstå nemt at gå til og inspirerer til prøve forskellige make-up looks. Easy and simple, lige noget for mig 🙂 Forsæt endelig med det og mange flere videoer i fremtiden. Ha’ den bedste mandag 🙂

  Reply
 2. Michelle

  Hvor er det bare et fint, fint look!
  Jeg har to spørgsmål: jeg synes, at jeg har svært ved at bære make up looks med øjenskygge/fokus på øjene. Kommer nemt til at se “ældre” ud, synes jeg. Er blot mig, der måske bare ikke kan bære det? Eller gør jeg noget galt? Synes egentlig jeg er ok ferm til at svinge en make-up pensel.

  Når jeg bruger kohl på den nederste vippekant, så uanset hvor god (/dyr) den er, så ender den altså med at forsvinde/ lægge sig under øjet/drysse/rende. Jeg bruger fx. pt. en fra Chanel. Hvad gør jeg galt her? Jeg har øjne, der har tendens til at løbe i vand.

  Reply
  • Sara

   Hej Michelle, Tak for dine spørgsmål. Det første med øjenskyggen. Det er super vigtigt, at du blender din øjenskygge opad og tænker i diagonale linjer op mod hårgrænsen, så din øjenskygge ikke bliver for tung og gør dig ældre. Dvs hvis du skal tænke det som om du skal give dine øjne et løft opad, og ikke ned. Giver det mening? Mht din kohl på den våde kant, kan det hjælpe at tørre vådkanten af med en vatpind inden, samt at bruge kohlen både oppe og nede, så de to kanter “smitter af” på hinanden… Håber det hjalp lidt. KH Sara

   Reply
 3. Mathilde

  Sikke smuk make-up Sara! Altså du er jo smuk i forvejen, men det billede der øverst i indlægget – wow 🙂

  Reply
  • Sara

   Hvor er du sød Mathilde! Godt lys og lidt makeup kan gøre meget 😉 KH sara

   Reply
 4. HeLene

  Enig med det andre, flot format og smuk look, og du forklarer det godt *thumbs up*

  Reply
 5. Eli-Anne

  Wow !!! Insanely beautiful eyes, Sara <3

  Reply

Leave a Reply