Vil du skrubbes i kaffe og chokolade?

Produkterne er sponsorerede

Det er skønt med søndage. Lidt længere og sløvere morgener, lidt længere tid i nattøj og lidt længere tid på badeværelset for mamma her.. Måske også til en hårvask, wow! Små glæder betyder meget og jeg sætter virkelig pris på min alenetid på badeværelse.

Jeg har i lang tid kun brugt tørbørstning på kroppen, men i dag rakte jeg ud efter Frank Body Cacao Coffee Srub. Måske fordi jeg har skåret kraftigt ned på mit slik og kage forbrug her den seneste uge… Absolut ikke fordi jeg skal tabe mig, men fordi jeg føler ikke jeg har gjort andet det sidste 11 måneder, end at fråse i usunde sager. Jeg føler mig faktisk lidt mættet på den slags, og det kan jeg ligeså godt udnytte med en lidt sundere periode. Alle ved jo, croissanter til morgenmad, kage til frokost og så slik hver aften ikke er suuuper godt for en, i længden.. hver dag..

MEN denne bodyscrub fristede alligevel og er lavet af, kaffegrums og chokolade – nærmere bestemt iblandet lidt mandelolie, sukker og andre sager.

Det føles som at smøre kaffegrums med chokoladeduft på kroppen. Overraskende lækkert egentlig, bortset fra at scrubben er helt tør inden den mikses op med vand eller kommer på huden – dvs det kan altså svine dit bad lidt til. Men virkelig lækker, med grove korn, der tager fat uden at føle, de ridser i huden.

Hele Frank Body’s hudplejelinje er altså baseret på kaffe og naturlige ingredienser – “til de dage din hud føles værre end tømmermænd. Kaffe kan kurere alt, også livløs hud” Tjek gerne hans instagram konto, som er fyldt med lækre billeder, gode citater og masser af glød. @frank_bod

2 Responses to “Vil du skrubbes i kaffe og chokolade?”

 1. Mette

  Hej Sara,
  Skal helt klart prøve den concealer fra MAC! 🙂
  Jeg vil gerne hører hvor din fine sorte strik cardigan er fra, altså den som du er iført i din nyeste ‘make-up tip video’? 🙂
  På forhånd tak og rigtig god dag!
  Kh. Mette

  Reply
  • Sara

   Hej Mette, Tusinde tak! Det var en populær video – dejligt I kunne lide den! Min cardigan er købt på udsalg hos The Kooples – måske kan du være heldig den stadigvæk er at finde på hjemmesiden? Den har snører i hver side.. KH sara

   Reply

Leave a Reply