Vind Din Januar Detox kur fra Forever Living

detox-youblush-foreverliving

KOnkurrenen er slut – tillykke til Camilla F – du har fået en mail fra mig 🙂

Vi skal ikke tænke på detox og sunde sager helt endnu (det gør i hvert fald ikke jeg) MEN det gør ikke noget at være klar til januar, hvor juleudskejelserne skal måske skal have én over nakken. I dag, 19.december kan du nemlig vinde Forever Natural Detox fra Forever Living – et kit med de fineste kosttilskud og al den information du har brug for, til at kickstarte dit 2015 med en indvendig udrensning.

Sættet indeholder

2 Forever Gel Original

1 Forever Calcium

1 Forever Arctic Sea

1 Forever Active Probiotic

1 Forever Fields of Greens

Verdi: 1 407 kr

Les mer om Forever Natural Detox her og læg en kommentar hvis du vil kickstarte 2015 sammen med mig!

ENGLISH:
Today you can win this Forever Natural Detox kit from Forever Living – filled with supplements that will give you the best start on 2015 with a cleanse. Leave a comment 🙂

 

158 Responses to “Vind Din Januar Detox kur fra Forever Living”

 1. Simone

  Det her er den perfekte gave!

  Reply
 2. Anja Jensen

  i would like to win that detox thing

  Reply
 3. Stine

  Krydser fingre 🙂

  Reply
 4. Pernille Sørensen

  Jeg har aldrig prøvet en udrensning før, men jeg er vildt nysgerrig efter at prøve det! Jeg har kun hørt om gode resultater, og det vil jo være en fantastisk kur ovenpå al den julemad. Pleas lad mig vinde denne gave – jeg vinder ellers aldrig!

  Reply
 5. Ann Nygård

  Det vil jeg gerne vinde! Nu er det snart jul, juhu! 🙂

  Reply
 6. Caroline Dahl

  Dét vil jeg virkelig gerne vinde 😀 Glædelig jul og godt nytår!

  Reply
 7. Katrine Jacobsen

  Jeg vil gerne detoxe med dig i janaur 🙂 God jul i Norge!

  Reply
 8. Katrine Jacobsen

  Jeg vil gerne detoxe med dig i janaur 🙂 God jul, Sara.

  Reply

Leave a Reply