Vind lækre hårprodukter

Skærmbillede 2014-11-10 kl. 20.11.27

KONKURRENCEN ER SLUT! Vinderne har fået direkte besked. Tak til dem der deltog. Der kommer MANGE flere konkurrencer den næste måned. Glæd jer! xxx sara

Dem der følger mig, kan måske huske jeg har skrevet om Pantene Pro V og deres nye shampoo teknologi, der giver mere glansfuldt hår og samtidig beskytter håret mod skadelig kobber der findes i vores vand. Jeg har selv været testkanin, selv om jeg normalt ikke anvender supermarketshampoo (snobbet, måske) MEN MEN MEN jeg bøjer mig dybt i støvet og siger at denne shampoo er god.

Kunne du tænke dig at prøve shampooen med den nye teknologi plus en conditioner, har jeg 20 stk at dele ud til jer.

Læg blot en kommentar. Glæder mig til at høre fra jer!  Vinderen findes torsdag formiddag.

ENGLISH:
Sorry, this is a giveaway for my Danish readers only.

Indlægget er lavet i samarbejde med Pantene Pro V.

Leave a Reply