Vind lash extenstions

SÅ har jeg F.E.R.I.E !!! Finally – 3 dejlige og velfortjente uger, som selvfølgelig skal bruges til bryllup og bryllupsrejse. Første forkælelse inden brylluppet næste weekend var lash extensions. Jeg har faktisk aldrig prøvet det før, men Rikke hos Lash Bar i Store Kongensgade er eksper i singel lash extensions (hvor man limer 1 og 1 hår på ad gangen! ved roden af dine egne vipper) og resultaterne jeg har set, er virkelig flotte og naturlige. Bonus; man slipper simpelthen at tage mascara på! -perfekt til bryllup og ferie!

På denne brisk ligger man altså i de 1, 5 til 2 timer det tager at sætte 50-100 enkelte hår på vipperne, en for en.

De nederste vipper bliver beskyttet med påklistrede pads og så er det bare til at slappe godt af, til rolig musik i mens Rikke sætter vipperne på med pincett. (man kan godt falde lidt i søvn…)

“Vippe menuen” – du kan få 4 forskellige buede vipper, forskellig slags tykkelser og længde. Jeg gik for C-buede vipper i 10 og 11 mm længde.(1mm længere end mine egne) Tykkelsen afgør Rikke, hvad der passer bedst til dine vipper.

Du kan også få farvede vipper, fx nogle enkelte få lille og blå ind i mellem dine sorte, som kun synes når lyset falder på vipperne. (det vil jeg gerne prøve næste gang!) Og du kan købe med hjem de FINE Paperself vipper med sommerfugle – fine papir vipper.

Rikke var i det gavefulde humør, og DU KAN VINDE de samme vipper som jeg fik sat på, faux mink til en værdi af 995 kr. hos Lash Bar. Læg en kommentar hos mig OG bliv fan af LASH BAR FACEBOOK side. (meget vigtigt du gør begge dele, det bliver dobbeltjekket når vinderen findes.) Vipperne holder i ca. 3 uger og jeg er meget overrasket af det naturlige og flotte resultat 🙂

Leave a Reply