Vind nyt produkt fra Rudolph Care

Cleansing Foam

KONKURRENCE ER AFSLUTTET

En lille førjuls treat herfra til jer.
PÅ mandag lanceres et nyt produkt fra Rudolph Care – nemlig Cleansing Foam – en mild og lækkert renseskum. Det er ingen hemmelighed at jeg er stor fan af Andrea Rudolphs produkter, der både er mærket med Svanen og Eco Cert, og jeg har været så heldig at være test person for denne nyhed så jeg har haft min rens i 3 uger allerede og elsker den!
Jeg bruger min hver morgen mens jeg er i bad, et pump med den skummende rens er nok til hele ansigtet og efterlader huden fantastisk blød og lækker.

Jeg har fået 5 stk til jer søde læsere, så hvis du vil have en lille førjuls treat til din hud, skal du blot lægge en kommentar til indlægget. Jeg finder vinderne allerede mandag 2.december.

English:

A little pre-Christmas give away.

This Monday the Danish organic skincare brand Rudolph Care is launching it’s brand new cleansing foam. I’ve been a testperson for this product and been lucky enough to have had it for 3 weeks already. It’s makeup the skin supersoft and removes all makeup.
Leave a comment – I have 5 of these Eco Cert cleansing foams to give away. I’ll announce the winners this coming Monday.

Leave a Reply