Vind SPA ophold for 25.000 kr.

christy_turlington.42740 cn_image_0.size.la-r-serve-geneva-switzerland-107420-1 cn_image_1.size.la-r-serve-geneva-switzerland-107420-2

Hvem vil ikke vinde et SPA ophold i Schwitz til en værdi af 25.000 kr.!?

I samarbejde med kosttilkuddet Longovital har du chancen for at vinde den kæmpe luksuriøse hovedpræmie til dette SPA ELLER 1 års forbrug af Longo Vital kosttilskud, hvor en vinder bliver fundet hver uge.

Det du skal gøre, er at klikke ind på Facebooksiden Mere Energi og dele dit tip, til hvordan du får mere energi. Hvis du har lyst, må du også meget gerne dele det i en kommentar her til indlægget, så flere kan få glæde af dit tip og lidt inspiration.

Personligt har en meget bedre dag i dag…og tusinde, tusinde tak for alle de fantastisk søde kommentarer og emails jeg har modtaget. Det har virkelig varmet at høre jeg ikke er den eneste der har det på denne måden. Jeg har haft fri i dag fra job og har forkælet mig selv med en ansigtsbehandling hos Amazing Space – en afstressende oase hvor man selv er i centrum og kommer helt ned i gear. Elsker at komme der nede og har talt med min kosmetolog Anita, om at lave en spørgerunde her til bloggen. Hun er om nogen prof til hudpleje og alle de problemer man kan døje med.

Denne vender jeg tilbage med. Hav en dejlig onsdag! xxx

Indlægget er lavet i samarbejde med Longovital

English:

This competition is for my Scandinavian readers, sorry..

Leave a Reply