Vinlunch, räkmacka og svensk design

The Bride to Be, Louise.

Louise 2 og mig på Avalon.

Nogen af mine danske venner (og familie) kalder mig for rejekællingen, da jeg ELSKER rejer, og vil have dem friske og med skald, som man får dem i Norge. De bliver vidst kaldt for skagensrejer, men er dælens svære at få fatt på! Hvorfor?? Jeg fatter det ikke… det er en af verdens bedste spise, og på Avalon i Göteborg fik jeg denne fantastiske räkmackan (dog med pillede rejer, men friske!) Mums!

Som så mange andre, kan jeg også godt lide svensk design. Et lille tip, hvis du skal til Göteborg, er at svinge forbi Freeport ved Kungsbacka, lige ved motorvejen sør for Göteborg. Dette er en outlet by, og her købte jeg shorts og ballerinaer fra Whyred til 900 sek., tanktop fra Acne til 250 sek. og Cheap Monday jeans til fuld pris (inde i Gtb.) Filippa K, Nike, Reebok mfl. har også outletbutikker her, så du kan klart gøre gode fund.

Leave a Reply