Vogue Festival 2016

Når Vogue UK fylder 100 år, gør de det med stil. Vogue inviterede til Vogue Festival i London sidste weekend, med masser af happenings, foredrag og masterclass med navne som makeupartisterne Charlotte Tilbury, Val Garland, Lisa Eldridge, hårstylister og colorister som Sam McKnight, Josh Wood og George Northwood, beauty entrepenører, eksperter og giganter med fantastisk viden og erfaring fra denne tiltider vilde branche.

IMG_5255

Indgangen til teltet hvor flere af forelæsningerne og de forskellige speaks foregik, var der pyntet på med et udvalg af de mange, mange covre af Vogue igennem årene.

IMG_5269

IMG_5264

Inde i teltet var der også mulighed for at få håndmassage af Jo Malone, fletninger lavet af team Kéastase, makeup af Bobbi Brown og Tom Ford, manicure af OPI, samt mulighed for at få lavet ens helt egen Vogue forside med eget billede taget af fotograf på stedet og nyde noget at spise og drikke Vogue Cafe.

IMG_5257 IMG_5267 IMG_5266

Der var også en bogshop med masser af modebøger og diverse Vogue merchandise. Alt sammen super fint, selv om jeg ikke købte noget. Kurserne og foredragene var fantastisk inspirerende og noget jeg meget gerne deltager i næste år, hvis de gør det igen.

vogue-uk-magazine-june

Kæmpe tillykke med fødselsdagen Vogue UK og med en vel overstået Vogue Festival!!

Leave a Reply