Want Better Looking Skin in 2015?

En god idé til et lidt anderledes nytårsforsæt, kan fx være at give din hud lidt mere opmærksomhed i 2015 og kræse lidt ekstra for den. En flot makeup og en sund udstråling starter altid med en flot hud, og spørger du mig, er gode hudplejerutiner nøglen til det hele. Det kunne fx være at du skulle;

***

Book en tid hos en hudplejer i starten af året. Få en dybderens og spørg ind til hvordan din hud har det, hvad type produkter du skal gå efter. Du behøves ikke købe dig fattig i produkter hun anbefaler dig, men at få en pejlepind om din hud er tør, tør i overfladen, kombineret eller fuld af pigmentpletter og hav dette i mente, næste gang du skal købe produkter.

***

Fjern din makeup HVER aften!

***

Rens din hud to gange om dagen. Ikke kun om aftenen, men også om morgenen hvor huden har skillet sig af med affaldsstoffer i løbet af natten som skal afrenses. Det er også det bedste fundament for en flot makeup, at starte med en nyrenset hud.

***

Du har hørt det før, men maden du spiser påvirker selvsagt din hud.. Chokolade og chips er ikke vejen til smukkere hud, derimod fiskeolie kapsler, fed fisk, og grønsager. Prøv at indføre fisk som aftensmad 2 gange om ugen, fx laks med en lækker salat eller couscous.

***

Ønsk dig en juicer eller invester i en af slagsen. Juice dine grønsager, fx rødbede, gulerod og ingefær. Mmmm En sandt antioxidant kick til din hud, fyld med vitaminer og jern.

2 Responses to “Want Better Looking Skin in 2015?”

 1. Mette

  Super råd, tak! Jeg starter min januar med en 3-dages juicekur 🙂
  Kan du anbefale en god hudplejer i København?

  Reply
  • Sara

   Hej Mette, Jeg vil gerne anbefale Anita Falslund, Helle Thorup og Amazing Space. Godt nytår

   Reply

Leave a Reply