Weekend Focus: The reverse eyeshadow

Skærmbillede 2014-08-30 kl. 13.56.57

Hvor smukt er ikke dette look? jeg er faldet fuldstændig i svime over de smukke farver, der nærmest smelter ind i huden og det ser naturligt, selv om hun egentlig har meget makeup på. Måske dette look vi skal prøve i aften?
Jeg skal ud og spise med mine to brødre (den ene flytter fra København i morgen, og ham den anden har været så sød at køre ned fra Oslo for at hente man og alle hans ting) og så kan det jo tænkes at både det ene og andet skal fejres. Min bror afleverede hans speciale i går, og jeg har sagt mit job op og går freelance. TUSINDE TAK FOR ALLE JERES SØDE ORD OG HILSNER. Mere om dette i egen post i morgen.

Tilbage til looket. Det er nærmest som en omvendt klassisk øjenmakeup, hvor man som regel kommer den sorte streg over øjet og holder det lyst for neden. Men kan I se hvor smukt det er at gøre det omvendt? I skal kun bruge 3 produkter. En creme øjenskygge, en sort kohl og en mascara.

1. Kom Maybellines Colour Tattoo i farven Taupe på selve øjenlåget. Brug en bred, flad pensel eller bare pegefingeren. Træk farven ind i øjenkrogen og ud fra øjet i en spids – sådan øjenskyggen får en lidt lang, small form. Kom også farven under øjet.

1. Kom den sorte kohl på den våde kant, både oppe og nede. Tegn derefter kohlen på din håndflade og træk penselen (gerne den samme som du brugte over øjet med øjenskyggerester på) hen over farven, og påfør kohlen under øjet. Du kan evt hjælpe til med lidt kohl direkte på huden, da der ikke må være nogle hvide huller. Lad øjenkrogen være fri for kohl, men træk tilgengæld farven helt ud til yderste øjenkrog så den går op og blendes med øjenskyggen på øjenlåget.

3. Afslut med mascara. Et lag øverst og evt to neders. Husk at bukke vipperne for ekstra flot effekt.

Leave a Reply