Wet look og bambie lashes

Hvad skete der lige med vejret? Har været på Lê Lê og spise med min veninde Gitte Amalie,(vi mødte også Kaizers Orchestra og en sød læser af bloggen, der var vores tjener), og midt under middagen åbnede himmelen sig. Desværre havde jeg min cykel med, så jeg blev nødt til at cykle hjem (i strømperne, tog lige læderstøvlerne af, de skulle nødigt gå i stykker.. hæ hæ) og få et ekstra brusebad. Skønt! Men vipperne samler sig ret fint når de bliver våde, noget min veninde Gitte Amalie faktisk er ekspert i. Vil du prøve på looket i en lidt lækrerer måde end at blive gennemblød, lægger du mascara i 2-3 almindelige lag, og så tager du spidsen af mascarabørste (uden at tørre den af først) og prikker ind mellem vipperne, helt ned i vipperoden. samle vipperne med fingrene og husk at der skal meget mascara til! :)grs

Nu skal jeg lige tørres og i seng, i morgen venter træning, pressemøde, job og en køretur til Gøteborg i en fin Nissan Micra jeg har lånt. Jeg skal op og besøge min veninde Louise, som snart skal giftes! juhuu!

Leave a Reply