What Brow’s Does To Your Face

Jeg får som regel farvet mine bryn hver 4-6 uge, men i tillæg markerer jeg dem som regel med den her og den her, når jeg lægger makeup.

Brynfarven lægger bunden og gør, at jeg ikke føler mig helt transparent – mine bryn er nemlig ret lyse fra naturens side – men mindst lige så vigtigt, er det at brynene også bliver plukket i den form, der passer til mit ansigt.

Rigtig farve og form på brynene giver nemlig ansigtet et lille løft og personligt, føler jeg mig meget mere tilpas og frisk, når brynene er definerede og markerede.

I dag var jeg forbi min go-to favorit kosmetolog, Anita Falslund som farver mine og plukker mine bryn. Efter ferien i Grækenland, var mine bryn nærmest helt hvide, så det er ret sjovt at vise jer forskellen.

Kan I se det?

skaermbillede-2016-09-21-kl-14-50-28

Her er en sjov illustration, af alle de former der findes af bryn.. Kan I genkende jer selv i nogle af dem? Man kan virkelig gøre meget med ens brynform ved hjælp af brynserum (som kickstarter brynvæksten og kan få gamle overplukkede bryn til at komme tilbag), rigtig plukning af brynene, jævn farve og måske lidt makeup.

skaermbillede-2016-09-21-kl-14-49-27

Hvad er jeres største udfordring, når det kommer til jeres bryn?

16 Responses to “What Brow’s Does To Your Face”

 1. Tanja

  Hej Sara. Ja bryn gør virkelig meget og selvom at jeg egentlig har mørke bryn giver jeg dem alligevel lidt mere farve med den brune farve fra loreal som du tidligere har anbefalet. Jeg er dog begyndt at tænke på om man slider hårene mere og mere af ved at tage det farve af hver aften. Tænker du det? Har jo også lidt mellemrum mellem hårene efterhånden og har ikke tænkt over om det er kommet med årene egentlig ( er 39:) er ikke vild med tanken om at få farvet bryn da min største skræk er at de bliver alt for mørke. 🙁 så netop derfor er jeg tryggest ved bryn farven jeg selv kan styre. Kender du produkterne fra Benefit som jeg så på ferien i Paris. Dem overvejer jeg måske også at prøve. Kh. Tanja

  Reply
  • Sara

   Hej Tanja,
   Brow Artist Plumper er også helt klart min favorit og den bedste bryn gele jeg har prøvet, nogensinde. Jeg tror det har minimal slitage på brynhårene, med mindre du skrubber meget hårdt på brynene, når du fjerner makeuppen? Jeg kender godt den der frygt, med at man er bange for at ende op med to skovsnegle, hvis man får farvet brynene – MEN hvis du går til en, der har styr på både farver og virketid, burde det ikke være et problem. Du kunne evt starte med at sige, de skal tage farven af ved halv virketid først. Dette kan resultere i at farven ikke sidder så godt, men det kan være et forsøg værd. Evt kan du selv gøre det, med Hanne Bang’s brynfarve. Det har jeg selv tit gjort og ladt farven virke i ca 30 sekunder. Her er det nemt at putte mere farve på, hvis du ikke er tilfreds med resultatet og bygge farven op til ønsket resultat. Det kan være en god ide at komme lidt vaseline på huden omkring brynene, så farven ikke sætter sig på huden.
   Jeg har testet Benefits brynprodukter, men er desværre ikke så imponeret. KH Sara

   Reply
  • christine

   Jeg er vild benefit bryn produkter! De bedste jeg har prøvet. Dog er jeg også ret glad for Tromnings bryn-mascara.

   Reply
 2. Tille

  Kan du anbefale et godt serum til at genopbygge sine bryn? Ligesom dem mange bruger til øjenvipperne. Jeg har den dårlige vane at jeg nusser mine bryn (når jeg er træt f.eks.) og ofte uden at jeg tænker over det 🙂 Det gør desværre at jeg slider rigtig meget på mine bryn og de efterhånden har fået små-skaldede pletter og stride hår.

  Reply
  • Sara

   HEj Tille, Helt sikkert! Jeg har selv brugt M2 Brows og Revitalash og kender flere der får gode resultateter efter brug. Du skal blot huske at bruge produktet PRÆCIS som det anbefales, så du ikke springer dage over fx. KH Sara

   Reply
 3. Line Bech Nielsen

  Med eller uden optegnede bryn, er du altså vanvittigt smuk, Sara!

  Reply
 4. Tanja

  Tak for svar Sara:)

  Reply
 5. HeLene

  Du har så pæne bryn, Sara, tak for at fortælle om dem, det er et indlæg jeg længe ønsket *thumbs up*

  Er dine et par classic, hvis du skulle bruge din egen guide?

  Har stoppet med at plukke mine bryn og bare have dem naturelle, eller med bryngel. Men jeg burde nok gå og få lidt rådgivning for lige præcis mine bryn. Hvem kan du anbefale mere end Anita Falslund?

  Reply
  • Sara

   Hej Helene, Ja, mine er nok rimelig klassiske – og hvis du ikke kan få tid via Anita Falslunds afbudsliste (der er gode chancer for det) er BrowWow også fantastiske til bryn! KH Sara

   Reply
   • HeLene

    Tak for svar, Sara. Dejlig film jeg lige set om blushen. De er skønne dine videos.

    Reply
    • Sara

     Tusinde tak Helene! SÅ glad for at du kan lide mine videoer! Ligger jo og kæmper med 14 årige youtube eksperter… KH Sara

     Reply
 6. Mia

  Jeg er selv gravid og er simpelthen gået væk fra at farve øjenbryn, fordi jeg ikke troede man måtte ? Er det lige gyldigt hvilken farve man bruger? Eller er der en speciel en man skal bruge når man er gravid?

  Reply
  • Sara

   Hej Mia, Uhhhh det kæmpe svære spørgsmål… jeg vil sige, det er lidt op til en selv. Hvis du vil undgå kemi for alt i verden i din graviditet, skal du nok holde dig væk fra at få farvet bryn…. Personligt tror jeg ikke lidt kemi skader, men det er helt op til den enkelte. Jeg vil lave et indlæg inden længe med de mest almindelige spørgsmål jeg selv får, om hvad man må og ikke må i graviditeten – og om der findes et kemi frit alternativ 🙂 KH Sara

   Reply
 7. Kathrine

  Jeg har fundet din blog i dag og må jeg sige hvor finden og du er, altså!
  Min udfordringer med mine bryn er at de vokser for hurtigt og for meget! Har altid frygtet at blive kidnappet og blive leveret tilbage til min familie med monobryn, totalt ukendelig!!Hi hi hi…
  Seriøst jeg er så træt af dem og udover dette så krøller de skisme også!
  Godt jeg har mit ” kit” i form af 5 forskelige pincetter!
  Du er hermed fulgt og glæder mig til at læse med!

  Reply

Leave a Reply