You’re Skin When You’re Flying

Did you know, that the air inside the flight cabin is up to 14% dryer than the air outside? This is dryer than most deserts… Just have a think about that and remember to bring two bottles of water and a good moisturizer or moisture spray next time you’re travelling…. I know I will!

Vidste du at, luften i en flyvemaskine er op til 14% mere tør end luften udenfor? ihh… det er vidst tørrere end de fleste ørkener. Hav lige det i mente, næste gang du skal ud og flyve, og ta to flasker vand med og en god fugtigtighedscreme eller fugtspray næste gang du skal ud og rejse. Det vil jeg gøre! 🙂

7 Responses to “You’re Skin When You’re Flying”

 1. carina

  TAK for reminder’en. Højaktuelt for mit vedkommende inden snarlig flyvetur til USA’s vestkyst

  Reply
  • Sara

   Ja ik? Jeg vidste det jo godt, men sammenligningen med ørkenen syntes jeg var vild…
   KH Sara

   Reply
 2. Leahsephira

  Damn, jeg vidste ikke der var SÅ tørt. Vidste godt at det er udtørrende for ens hud at flyve, men hold da op!

  Reply
 3. Maria

  Great tip! 🙂 In my case (contact lenses user) my eyes also suffer a lot when traveling, so it is good to keep some eye drops with you too.

  Reply
 4. Mia

  Jeg plejer, på mine lange flyveture til Asien, at fjerne make up og have en gennemsigtig fugtmaske på hele turen igennem 😉

  Reply
 5. Helle Rick

  Af samme grund har jeg altid min Avéne face water i mini størrelse med ombord samt en god vaseline til læberne.

  Reply
 6. Louise

  Et godt tip er, at Tax Free i lufthavnen altid har to flasker kildevæld for 18 kr? Det er et fast ritual for mig, som pendler mellem København og Oslo?

  Reply

Leave a Reply