Zarkoperfume Pop Up Shop

I dag og i morgen har du en unik chance for at skaffe dig et helt særligt eksemplar af Zarkoperfume – et håndlavet dansk duftbrand, der nu kan prale af hele 6 dufte.
Zarko Pavlov himself står nemlig og mikser og signerer dufte i hans pop-up duftlaberatorium i Magasin, hvor du kan se din duft blive til og til og med numereret. En unik chance til at anskaffe dig et helt særligt duft eksemplar eller give en yderst forkælende gave, til en helt særlig person.

Jeg var forbi i morges og så min yndlingsduft Pink Molecule blev til, og fik selvfølgelig et par dufttip fra Zarko med på vejen.

IMG_0363

IMG_0354

IMG_0361

Skærmbillede 2015-10-28 kl. 14.53.21

Hvordan finder man bedst en ny duft?
-Inden du går hjemmefra, bør du tænke over hvad slags duft du gerne vil have. Skal den være frisk, sød, elegant, sexet. Gå til et sted, hvor du kan få kvalificeret hjælp og bed om duftprøver, du kan tage med hjem. Når du kommer hjem, tager du et par og påfører duften derefter, på ren hud. Lad duften virke og gå rundt og mærk om du kan lide duften, efter 3, 6 og siden 9 timer. Får du komplimenter fra din mand, kollega eller kæreste, er det som regel et godt tegn og noget der gør, en kvinde gerne vil købe duften.

Hvor bør man påføre parfume?
Bag ørerne, på håndled og ankler, samt der du gerne vil kysses.. Duft skal påføres på hud. Parfume er ingenting uden hud.

Hvordan kan det være, man tit opleve man ikke selv kan dufte sin parfume efter et stykke tid?
Den olfaktosike hukommelse, også kaldet lugtesansen, ligger i den højre hjernehalvdel. Det er også her vi opfatter sexlyst, madlyst og andre lyser. Denne del af hjerne bliver hurtigt lad og mister evnen til at genkende ting, hvis den får for meget af noget. Duften vil efterhånden opfattes af dig, som om den går i et med dig og ikke “virker” længere. (Dette er ikke noget andre oplever, det er kun dig selv) Læg derfor duften på hylden i en måneds tid, hvor du bruger en anden duft, inden du tager den frem igen. Så vil den opleves som ny igen.

Hvor lang tid går der, før man bør frisk sin duft op?
Zarkoperfume holder duften i op til 12 timer

TIP: I november kommer Zarkoparfume med 3 travlsize dufte, som er perfekte til at tage med på rejsen, men også til håndtasken, så du evt kan friske din duft op, i løbet af dagen eller natten….

5 Responses to “Zarkoperfume Pop Up Shop”

 1. Leahsephira

  Uh det lyder cool! Jeg skal faktisk forbi magasin alligevel da Urban Decay holder lancerings uge for den nye Vice Palette 🙂
  Og en af mine yndlings dufte er også Pink Molecule, den bliver brugt flittigt!

  Reply
  • Sara

   Hej Leah,
   Fedt! Er du Urban Decay fan? Den nye Vice Palette er for vild! Perfekt til Halloween også tænker jeg, hvor man virkelig kan gå amok i de kraftige farver! KH Sara

   Reply
 2. Rikke

  Hvem der bare boede i KBH, prøvede Zarkoperfume 1 gang i Bahne, og forelsket mig straks, jeg prøvet Pink, Molecule, Inception og hold da ferie det var et godt mix, men forelsket mig mest i Molecule 2 3 4 – 38, den dufter rigtig lækker, holder utrolig længe, og straks som man tror at duften er væk, kommer den igen,
  Har nu sparet sammen og skal ha den her til November ?❤️
  Og travelsize er da en helt fantastisk nyhed ??

  Reply
  • Sara

   Ja er det ikke fedt de lancerer travel size? Dog i kun 3 stk af duftene, men for 179 kr. bare! Så der kan man evt købe flere, hvis man ikke kan vælge! Skriver selvfølgelig om dem, når jeg har fået mere info 🙂 KH Sara

   Reply
 3. Rikke

  Ja, det må du altså gøre.
  Det vil jeg glæde mig helt vildt meget til.
  Også kan man jo også mixe, det skulle de vist også
  Være rigtig gode til ❤️

  Reply

Leave a Reply