2017 Here We Go

Så blev det hverdag igen. Lidt dejligt, ikke? Og solen skinner i København i dag, så der er masser af lys og solskin, fremfor det januarmørke jeg virkelig ikke kan klare. Dejlig start på 2017!

Vores nytårsaften blev hurtigt ændret, da vi har været ramt af omgangssyge i julen og smittet hele vores familie – både i Danmark og Norge. Den planlagte nytårsfest skulle holdes sammen med 10 venner og deres 6 børn og vi kunne ikke overskue at evt skulle smitte dem også, selv om vi alle sammen var raske igen – man ved aldrig hvor lang tid sådan noget smitter.

Jeg ELSKEDE vores nytårsaften – bare os 3. Ligesom for 3 år siden, da Sølve bare var 11 dage gammel.

Vi skruede ikke ned for noget og lavede den lækreste mad; gratinerede østers, bufala mozzarella salat, smørstegt torsk i hummebisque og kransekage. Jeg fik et enkelt glas champagne og masser af vand med citron og vi var udefor kl.20 og skyde et enkelt batteri fyrværkeri op, inden vi slo vores sovesofa op i stuen og lå på den og så film til klokken var 00.01 og jeg faldt i søvn. Jeg havde vildt mange plukveer – så det skal ha været det eneste negative den aften, så jeg på et tidspunkt næsten var bange for at jeg var ved at gå i fødsel. Den bette mus må gerne vente lidt endnu, jeg er stadig kun i uge 32, så vi har stadig 8-9 uger tilbage at blive endnu tykkere på. Phu ha, kan ikke rigtigt sige jeg glæder mig til det. Den sidste tid, er virkelig tung og man har følelsen af, at man ikke rigtigt kan være i sin egen krop. Men nu er vi snart ved vejs ende og vi glæder os vildt meget alle 3 til at lillebror skal komme.

Om 1 måned får vi nøglen til vores nye hus. Sikke et år 2017 bliver!

15 Responses to “2017 Here We Go”

 1. Katrine S

  Ih altså, hvor lyder det bare som en hyggelig og helt perfekt aften! Rigtig godt nytår. Jeg håber, at resten af din graviditet går lige efter planen 🙂
  Kh. Katrine

  Reply
 2. Sara

  Du er noget af det smukkeste i blogland! Jeg har fulgt din blog længe og elsker simpelthen at den har fået en lidt mere personlig drejning. Du virker både sød og klog og jeg nyder virkelig at læse dine personlige indlæg.
  Og nu til et af de trælse spørgsmål 🙂 Hvor er din flotte kjole fra?

  Kh fra en navnesøster 🙂

  Reply
  • Sara

   Og også godt nytår herfra 🙂 Glæder mig til at følge dig i 2017 også.

   Reply
   • Sara

    Kære Sara navnesøster,
    Tusinde tak for de fine ord – det var da vildt dejligt at høre! Det trælse spørgsmål om kjolen, er måske ikke så træls. Den er fra H&M og kostet omkring 300 kr. lige inden jul. KH Sara

    Reply
 3. HeLene

  Rigtig godt nytår, Sara, det ser så hyggelig ud den aften I fik. Og du er gudesmuk i din kjole!

  Må jeg også stille et spørgsmål, hvor er de champagne glas fra? De ligner nogle jeg arvet og er meget glad for og jeg ville virkelig gerne skaffe nogle flere der ligner, fordi jeg altid er så bange at de går i stykker.

  Ønsker dig den bedste start på det nye år og tillykke med at snart få nøgler til det nye hjem!

  Reply
  • Sara

   Hej Helene, tusinde tak for de fine ord! Champagneglassene er antikke, vi fik de i bryllupsgave og jeg tror de er købt i Middelfart på Fyn hos Tøffner Antik.
   Rigtigt godt nytår til dig også!
   KH Sara

   Reply
   • HeLene

    Tak for svar! Hvorfor har jeg ikke tænkt på det før, det er jo arvegods, dem jeg har. Så jeg må finde nye/flere i antikbutikker, virkelig glad for den idë. Tak, tak for det svar. <3 <3 <3

    Reply
 4. louise

  WAUW hvor er du bare helt fantastisk smuk sara!! Rigtig godt nytår- ønsker dig et godt 2017 <3

  Reply
 5. LIVING WITH LESS

  Du er så smuk, Sara! Godt nytår <3

  Reply
  • Sara

   Tusinde tak – hvor er du sød! Dejligt at høre fra en gravid mama der føler sig knapt så let i kroppen 😉 KH

   Reply
 6. Anna

  SÅ fin du er og I alle 3 sammen 🙂
  Rigtig godt nytår, det tegner til at blive et spændende år med nyt hus og et familiemedlem mere. Følger med på blog og instagram i det nye år også 🙂

  Reply
  • Sara

   Hej Anna, Tusinde tak! Ja, det bliver SÅ spænende!!! Vi er alle meget spændte på tiden der kommer og jeg skal prøve at lade jer følge med i processen 🙂 KH Sara

   Reply
 7. Mine

  wauw hvor ser du bare smækker ud! 🙂 Den flotteste preggo jeg længe har set 🙂 Rigtig godt nytår til dig og din familie 🙂

  Reply

Leave a Reply