Happy Weekend!

Skærmbillede 2016-01-08 kl. 13.10.26

I dag har jeg siddet på min nabo cafe Skyler og arbejdet med min søde assistent Natascha. En dejlig effektiv dag – og jeg elsker at sidde indenfor i varmen og kigge på at sneen daler smukt ned udenfor. I weekenden skal jeg ingenting – bortset fra at gå lange turer med min søn, pakke mig ind i varmt tøj og lege på legepladsen, drikke kakao, bage boller, fylde stuen med stearinlys og se dokumentar under dynen. Ingen fest her – bare familiehygge – det jeg bedst kan lide. Sådan bliver man altså, når man er blevet mor og jeg elsker det!

Jeg må indrømme at jeg savner jeres kommentarer. Der var SÅ mange der deltog og kommenterede i min adventskalender i december (også til indlæg, der ikke var en konkurrence, men hvor nogen antog at det var noget man kunne vinde. ha ha) Jeg kan jo godt se, at det er rigtig mange, der læser alle mine andre indlæg også – men jeg ville ønske jeg hørte mere fra jer. Feedback, kommentarer, ønsker til indlæg eller ris, hvis noget er dårligt. Det er lidt kedelig og sidde på den anden side af skærmen og snakke med sig selv. SÅ råb endelig op!

Ha en dejlig vinter weekend!!!

34 Responses to “Happy Weekend!”

 1. Annette Aarre Dalsgaard

  😀 God weekend!

  Reply
 2. Natascha Nielsen

  Jeg må indrømme, at jeg er en af de læsere som gemmer sig og først dukker op ved konkurrencer. Men jeg vil rose dig for din blog! Din blog er den eneste jeg har fulgt trofast i laaang tid! Jeg ved ikke, om det er fordi man føler, at du har “dig selv” med i dine indlæg. Jeg elsker at læse om din personlige hverdag, lære af dine skøndhedsfif og derefter forsøge selv at gøre kunsten efter. Du har reddet mange af mine makeup-looks, lad mig sige det sådan. Samtidig føler jeg, at du er sådan lidt overskudsagtig og jeg bliver positiv af at følge med. Keep up the good work!

  Reply
  • Sara

   Ejjjjjjjj Natascha!! Nu blev jeg bare helt vildt glad!!! Tusinde tak for de fine ord 🙂 🙂 🙂 Det er jo ikke fordi jeg fisker efter ros, jeg skriver sådan en efterlysning efter kommentarer, men ihhh hvor er det dejligt at høre! Tak fordi du stadig læser med. Håber jeg kan blive ved med at inspirere.
   God weekend!
   KH Sara

   Reply
   • Natascha Nielsen

    Jeg forstod heller ikke indlægget som om, at du fiskede efter ros – men følte lidt, at det var nødvendigt at skrive! For kan godt forestille mig, at det bliver lidt tomt at skrive til “ingen”, hvis du forstår. 😉 Jeg er desuden stor fan af dine hurtige looks – som sygeplejestuderende der står op kl. 5, er der ikke meget tid til at smuksere sig, selvom jeg ELSKER det!

    Reply
 3. Emilie

  Jeg bliver helt vildt inspireret af din blog! Synes det kunne være rigtig fedt hvis du lavede et specifikt indlæg til hvilke farver der passer bedst til hvilke hårfarve, øjenfarver etc. Både når det kommer til læber, øjne og kinder 🙂
  Keep up the good work!

  Reply
  • Sara

   Tusinde tak for din kommentar Emilie! DET vil jeg skrive mig bag øret og lave et indlæg om snart. KH Sara

   Reply
 4. Malen

  Jeg har af og til kommenteret tidligere, men mangler nok lidt nogle lidt mere personlige indlæg (blev noget træt at alle konkurrencerne i december).
  Rigtig god weekend 🙂

  Reply
  • Sara

   Hej Malen, Tak for din kommentar. Jeg har selv tænkt på at jeg vil lave lidt flere personlige indlæg, da jeg godt ved at I kan lide det. Men det er også sjovere at lave personlige indlæg, hvis man får kommentarer – ellers føles det som om man taler helt ud i luften…
   Anyways – helt klar over at de mange konkurrencer i december kan ha været trættende, meeeeen nu var det vildt mange de deltog og kunne lide dem – OG der kom næsten dagligt et extra indlæg, der ikke var konkurrence, så håber ikke det kedet dig alt for meget 🙂
   Rigtig god weekend til dig også!
   KH Sara

   Reply
 5. Helle Rick

  Natascha har stort set allerede skrevet det jeg ville skrive.
  Du er så dejlig lige til, smilende, positiv og nede på jorden agtig. Dine videoer sluger jeg råt og lærer rigtig meget af det.
  Du har rigtig mange følgere der ser ALT du laver, og du gør det skide godt. Sagt på godt dansk. Jeg har ikke altid noget yderligere at tilføje. Jeg sluger det bare 🙂 Ofte har du vist/fortalt alt hvad der skal siges, og jeg sidder tilbage og ved ikke rigtig hvad jeg skal kommentere. Jeg har givet et pip en gang imellem. Tja, what to do? Vi må i tænkeboksen, så det ikke kun er konkurrence-indlæg der giver dig feedback. Ønsker dig en rigtig god weekend. Her står den på afslapning pure, da jeg har alt for travlt på arbejde for tiden. Der skal lades op 🙂

  Reply
  • Sara

   Ej hvor er du sød! Det var fantastisk dejligt at læse – selv om jeg, igen må fremhæve, jeg ikke skriver denne kommentar efterlysning fordi jeg fisker efter ros – mere for at få en fornemmelse om det jeg skriver er interessant og kan bruges til noget 🙂 Men fedt, fedt, fedt og virkelig dejlige ord fra dig 🙂
   Og mht type kommentarer, behøves det jo ikke være mere end; God weekend. Godt tip. Den vil jeg prøve. Tak for inspiration eller noget i den dur… 🙂
   Uanset – tak for kommentaren 🙂
   KH Sara

   Reply
   • Helle Rick

    Det er så sjældent man får roser Sara, så værs’go 🙂 Håber de holde længe.
    Jeg skriver gerne et par ord, så du kan se det viste/skrevne er modtaget 🙂
    God weekend

    Reply
 6. Sofie

  Rigtig dejlig weekend til dig og din familie! Du har den bedste og fineste blog! Følger med hver dag! Så endelig bliv ved! Kan ikke få nok.

  Reply
  • Sara

   Hvor bliver jeg glad for at høre det! Dejligt at vide, man har trofaste læsere som dig, Sofie 🙂
   Tusinde tusinde tak! KH Sara

   Reply
 7. Astrid

  Jeg gik også lidt død i alle konkurrencerne, selvom de også var gode! Men jeg glæder mig til at “vende tilbage til hverdagen” med lidt mere indholdsrige indlæg, som det plejer her;)
  Jeg kunne smadder godt tænke mig at høre hvilke produkter du elsker her i den kolde tid? Hvilke forårslanceringer du glæder dig mest til, og hvilke quick-fixprodukter, men med store resultater, du sværger til som mor med travle morgener?:)

  Reply
  • Sara

   Hej Astrid,
   Ha ha ha… jeg gik selv også lidt “død” i konkurrencerne, men de fleste var vilde med dem og det var blot god karma og en mulighed. OG, der var næsten også dagligt et andet indlæg, som ikke var en konkurrence, hele december 🙂
   Uanset, hverdagen er dejlig og helt sikkert – allerede i morgen, kommer 3 gode vintercremer som du bør kigge nærmere på 🙂 og tak for de andre bud på indlæg – dem vil jeg helt sikkert overveje!
   God weekend og tak for at du læser med!
   KH Sara

   Reply
 8. carina

  Jeg er afhæning af mit daglige besøg på din blog! Fortsæt endelig med at øse ud af dine gode fif!
  Jeg er selv virkelig dårlig til at kommentere (det må jeg huske), for kan godt forstå at det kan føles lidt tomt uden feedback fra læserne!

  Reply
  • Sara

   Dejligt at høre du er der ude Carina og tusinde tak for at du læser med! Afhængig lige frem? 😉 Dejligt jeg kan blive ved med at inspirere dig!
   Tusinde tak for kommentaren – bliv endelig ved med det!
   God weekend!
   KH Sara

   Reply
 9. riham

  Noget jeg interesserer mig for lige nu er ansigts cremer. Der er så meget at læse på nettet!!! Flere gange er jeg stødt på folk der skriver at man ikke behøver en anti aging creme men barr en god fugtighedscreme fordi effekten er den samme i det lange løb??? Jeg er i slut 20′ erne og efter to børn er det tydeligt at se på mit ansigt 🙁 hvilke cremer burde man gå op i til dagligt med et ønske om et forfrisket ansigt?

  Reply
  • Sara

   Hej Riham,
   En god fugtighedscreme er nok i starten til midten af 20’erne vil jeg sige. Men når du begynder at se de første linjer og er blevet mor, kan en anti age creme give din hud det lille ekstra man har brug for, når man måske ikke sover helt så meget længere og har et lidt mere stresset liv.
   Der findes et hav af “eksperter” og råd og tip om det ene og andet, det bedste er selvfølgelig at prøve sig lidt frem. Ens behov, ønske om tekstur og følelsen af en creme er også meget individuelt. Noget der virker helt vildt godt for din veninde, er måske en dårlig løsning for dig. Spørg derfor efter små prøver, inden du køber creme, så du kan teste den der hjemme, på ren og nyrenset hud.
   Et bud herfra, på en fugtighedscreme der giver huden et ekstra boost er Origins GinZing. Fantastisk god! (findes også i øjencreme!)
   KH Sara

   Reply
 10. Camilla M.

  Okay, jeg ønsker tricks til ekstremt tørre spidser, som ikke er slidte. Så en klipning er altså ikke løsning. Tricks til den person, der bruger både balsam og shampoo fra fx redken til tørt hår osv, men hvor det ikke er nok ! 🙂

  Reply
  • Sara

   Kære Camilla, Det lyder lige præcis som mig 🙂 Jeg laver gerne et indlæg om det, men desværre findes der ingenting som kan reparere spaltede spidser. Enten må de klippes ellers må du leve med lidt slidt hår. Jeg har valgt det sidste… prøver så godt jeg kan at holde fingrene og øjnene væk fra dem, selv om det er svært. Nu ved jeg ikke hvordan dit hår ser ud, men det er også et look at have lidt slidt hår – og så er det meget nemmere at style 🙂 KH sara

   Reply
 11. Rie Dyrens

  Jeg sluger alt til mig fra din blog, men har egentlig ikke tænkt på at du sidder på den anden side og læser med. Det vil jeg huske nå jeg har kommentar eller mangler noget. God hygge weekend til dig :O)

  Reply
  • Sara

   KÆre Rie, Tak for ros – det er super dejligt at høre!!! Glæder mig til flere kommentarer fra dig 🙂
   KH Sara

   Reply
 12. Anna

  Jeg har fulgt din blog i mange år nu og der må være en grund til, at jeg stadig hænger ved 😉
  Vil også meget gerne have flere personlige indlæg, men da det er en beauty-blog skal du selvfølgelig fortsætte med at inspirere til make-up og dejlige produkter 🙂
  Elsker når du viser billeder fra hverdagen. Og har kommenteret det før, men Sølve er bare så kær og billeder med ham får bare altid smilet frem hos mig 😀

  Reply
  • Sara

   Nååååh, tusinde tak Anna! Det er virkelig dejligt at høre og fantastisk du stadig hænger med, efter alle disse år.
   Jeg er helt overvældet over alle kommentarerene jeg har fået efter mit opråb! Så dejligt at høre fra jer alle: Og hyggeligt, at du gerne vil have flere personlige indlæg.. de skal nok komme 🙂
   KH sara

   Reply
 13. Stefania E.

  Natascha og Rie har sagt det jeg ville sige 😛
  Tak for din blog, den er super inspirerende! Jeg læser med hver dag!

  Reply
 14. Mine

  Hej Sara 🙂
  Jeg har fulgt din blog i mange mange år nu, og hænger stadig ved da du er min ultimative favorit blogger. 🙂
  Jeg er også tilhænger af flere personlige beauty indlæg, fx elsker jeg dine guides til what to buy when in Paris osv, jeg elsker de råd du som erfaren beauty ekspert giver, og er pga. dig stærk tilhænger af vichy deoderanter, bioderma, face mist, cliniques superdefense, chanel eyeliner osv 🙂 mange råd du igennem årene er kommet med, så endelig flere af disse personlige indlæg fx med guide til at have det nødvendige med på ferie, what to buy where, ugens/mdr. top 10 produkter, samt kunne det være fedt med et indlæg som “en dag med sara” hvor du skriver om dine beauty rutiner og hvilke produkter du har brugt bare for inspiration 🙂
  jeg elsker de videoer du har postet de sidste par mdr. så dem håber jeg stærkt på at der kommer flere af
  men du er en super blogger så keep up the good work! 🙂
  god søndag, mvh. Mine

  Reply
  • Mine

   btw så vil jeg lige nævne at hvis du i fremtiden leger med tanken om at skulle ændre dit layout så håber jeg virkelig ikke at du gør som så mange andre, vælger den form for layout hvor man kun kan læse et par linjer af indlægget med mindre man klikker ind på det, for det synes jeg virkelig er ærgeligt da man mister den der blog effekt ved bare at kunne rolle ned og læse en masse indlæg efter hinanden 😀
   bare et lille keep the great layout look – ønske fra en læser 😀

   Reply
   • Lise Jørgensen

    De ændre det jo fordi de tjener penge for hvert klik der kommer og hvis man bare scroller, tjener de jo ikke noget. Jeg synes det er helt fint og klikker nogle gange lidt ekstra ???

    Reply
 15. Lisbeth

  Jeg har også fulgt med på bloggen i mange år og er som alle andre i kommentarsporet stor fan! Egentlig synes jeg bare, du skal fortsætte som nu, men hvis jeg skulle ønske et indlæg, ville det være om, hvordan man hurtigt ser lidt mere præsentabel ud. Jeg hører nok til den naturlige/dovne type, men skal i jobsammenhæng ofte være lidt pænere. Så et par hurtige tips til, hvordan hår og make-up lige dresser én lidt op og skaber et mere “put together” udtryk ville være dejligt 🙂 Og ellers tak for en rigtig god blog!

  Reply
 16. HeLene

  Jeg følger bloggen siden længe og elsker din måde at presentere ting og dine videos. Måske kunne jeg kommentere mere, men jeg gør det tit kun når jeg har et spørgsmål eller sådan. Jeg følger dig også på instagram og det er rigtigt godt, fordi så kan jeg ‘like’ og kommentere på farten (læser oftest ikke blogs på telefonen) og jeg kommenterer også lidt der. Får rigtig mange gode ideer fra din blog/instagram, på en god og bred blanding af ting, fra hår og makeup til cremer/pleje og teknikker. Også indsigten i dit arbejde, hvor du lægger billeder fra reportager etc op kan jeg lide meget. Jeg er fan!
  Håber forresten du er blevet helt rask efter din svære forkølelse over nytårs, det syntes jeg var så synd for dig! Sidste vinter var jeg syg meget og det er så træls når det allerede er mørkt og man er træt også når man er rask nok! Kram!

  Reply
 17. Lise Jørgensen

  Jeg er også en trofast læser, jeg har været med længe og kan virkelig godt lide din blog og se udviklingen fra da du gik fra ansat make up artist, til selvstændig, til mor og alle dine tanker gennem disse ændringer. Jeg kan godt lide indlægget om maske-anbefalinger, meget overskueligt, men måske ikke så meget at kommentere på. One minute videoerne er også rigtig gode og så de personlige indlæg ja 🙂 det er også spændende at se billeder fra dine forskellige jobs – just keep up the good work ???

  Reply

Leave a Reply