4 lækre solcremer der ikke bliver hvide eller klistrer

Jeg foretrækker helt klart at bruge en ren solcreme om sommeren. Altså dvs en solcreme som ikke er del af en fugtighedscreme. Jeg plejer at påføre min solcreme lidt efter jeg er færdig med mine andre hudplejeprodukter som serum, øjencreme og fugtighedscreme, så de produkter har fået tid til at trænge godt ind i huden først. Dette kan være fx inden morgenmaden. Efter morgenmaden tager jeg solcreme på og derefter min makeup. Om sommeren kommer jeg ikke særlig meget makeup i ansigtet, bortser fra lidt concealer, blush og highlighter, da jeg ikke kan lide at dække huden til når man har fået lidt kulør og fregner.

Solcreme er individuelt og der findes mange gode. Jeg foretrækker dog solcreme der føles lækker og smidig på huden, men som trænger forholdsvis hurtigt ind. Jeg kan ikke lide de matte solcreme, der tit er fyldt med alkohol og føles stramme/stive på huden. Men altså alle er forskellige og har forskellige ønsker til en solcreme. Her er 4 af dem jeg aller bedst kan lide lige nu.

Sun Face Cream SPF 30 (fås også i 15 og 50) fra Rudolph Care, 245 kr.

Protective Facial Lotion SPF 30 fra Aesop, 399 kr.

Invisible Shield SPF 30 fra Glossier, pris kommer og er tilgængelig i løbet af sommeren.

Ultra Light Daily UV Defense SPF 50 fra Kiehls, 335 kr. 

5 Responses to “4 lækre solcremer der ikke bliver hvide eller klistrer”

 1. YB

  Hej Sara
  Jeg er også blevet glad for Rudolph Cares Sun Face Cream SPF 30, som jeg har brugt hele foråret…men jeg har spekuleret på, om det giver mening at betale næsten dobbelt så meget for cremen til ansigtet end for cremen til kroppen? Eller kan man ligeså godt bruge kropscremen til ansigtet også?

  Reply
  • naf

   Hej YB.
   Jeg har prøvet Rudolhps SPF 30 til kroppen og jeg synes den klistrer, men man bliver ikke hvid… Men jeg har ikke prøvet den til ansigtet, så jeg kan ikke sige noget om forskellen.

   Reply
 2. Naf

  Hej Sara.
  Kan du evt. teste nogle billigere alternativer og give tips som dem? Det bliver hurtigt dyrt, når hele familien skal smøres ind over sommeren. Hvis der ikke er nogen, der lever op til ikke at blive hvide eller klistre, så er det selvfølgelig svært…

  Reply
  • Sara

   De her ligger klart i den dyre ende, og er ikke nogle solcreme jeg bruger til mine børn, men til mig. Jeg vil gerne spendere lidt på solcreme til mit eget (trætte) ansigt, af god kvalitet – men jeg forstår dig godt. Der kommer en anden familievenlig solcreme anbefaling en af de næste dage 🙂

   Reply
  • Living with Less

   Jeg kan varmt anbefale Änglemarks sun lotion, der kan købes i Coops butikker. Prisen er 80 kr. for 200 ml. men den er af og til på tilbud til det halve. Den fedter ikke (har dog kun prøvet faktor 15), trænger lynhurtigt ind i huden, er uden parfume (men dufter ikke på den lidt mærkelige måde som nogle parfumefri produkter gør) og har både Nordic Ecolabel og Astma- og allergimærket. Jeg har også været glad for Rudolphs solcreme, men den er aaalt for dyr imo. Og så smitter den desværre af på lyst tøj.

   Reply

Leave a Reply