4 Perfect Red Lipsticks

perfect-red-lipsticks-youblush

High Impact, Red-Y To Wear fra Clinique, 190 kr.
Læbestift lavet i samarbejde med New York tandlæger, for at få optimalt hvide tænder

Lipstick, Ruby Woo fra MAC, 165 kr.
Super populær læbestift, der er mat og fyldt med farvepigment

Color Riche Intense, 377 Perfect Red fra L’Oréal Paris, 75 kr.
En perfekt intens rød farve, der holder længe på læberne og giver shine, uden at bløde.

Pure Color Envy, Envious fra Estée Lauder, 265 kr.
Læbestift med masser af pigment, der samtidig giver fugt og shine

En evig klassiker. Rød læbestift. Det kan pifte ethvert ansigt op og tage al fokus væk fra både trætte øjne, flat hår eller et “underdressed” outfit – samtidig som den kan sætte prikken over i’et på det flotteste festoutfit eller mest friske fredags ansigt.

Disse fire læbestifter er favoritter hos mig – nogle nye, nogle evige klassikere jeg vender tilbage til. Det bedste af alt, er at de er rene røde farver, som gør tænderne hvidere og læberne svulmende røde.

TIP til rød læbestift;

Hvis du vil have perfekte, markerede røde læber, er det en god ide at starte med en lipliner. Det er nemmere at tegne læbekanten op, samtidig som du undgår at læberne “bløder”

*

For at farven holder længere, bør du påføre læbestiften i flere lag. Bid af læbestiften i en kleenex og start på ny, så du bygger farven op og mætter dem med farvepigment.

*

Når farven og formen er perfekt, tager du pegefingeren ind i munden og lukker munden omkring. (det lyder frækt, det er slet ikke meningen) På den måde, bider du farve af, som ellers kan smitte af på dine tænder

*

Du kan sagtens duppe den røde læbestift på med fingrene, for at få en “stained” effekt. Et mere diskret look, hvor du stadig får farve på læberne.

*

 

Leave a Reply